Mam pytanie kto może mi powiedzieć na jakiej stronie mógłbym założyć dobrą księge gości? Szukałem już w google! Najważniejsze jest dla mnie żeby nie wszyscy widzieli numer IP, i żebym mógł kasować wpisy w panelu czy czymś takim!
To dla mnie bardzo ważne! Jeśli ktoś mi odpowie będę wdzięczny!
Jeżeli masz jakikolwiek problem ze stroną (nie dotyczy obsługi, jedynie błędów technicznych), bardzo proszę o przesłanie Prywatnej Wiadomości (PW) do użytkownika Emil (Support). Czas oczekiwania na odpowiedź to zazwyczaj 24-72 godziny. Pisząc do mnie
zawsze cytuj poprzednią wiadomość (jeżeli była) i podaj adres strony, której dotyczy sprawa. Jeżeli nie wiesz jak obsługiwać stronę / forum pisz w odpowiednich działach. Jeśli nie udało mi się odpowiedzieć w ciągu 24 godzin, a sprawa jest pilna proszę o przesłanie wiadomości również na pomoc@ehmediagroup.net
Księga Kości (sorki gości ;)
Rozpoczęty przez Manfred2323, Mar 22 2008 03:32 PM
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 22 March 2008 - 03:32 PM
Napisano 22 March 2008 - 06:47 PM
http://republika.onet.pl/
ja bym jednak polecam skorzystanie z jakiegoś skryptu instalacji na serwerze księgi gości lub skorzystanie z dodatku do któregoś z systemów cms
ja bym jednak polecam skorzystanie z jakiegoś skryptu instalacji na serwerze księgi gości lub skorzystanie z dodatku do któregoś z systemów cms
Przyspieszenie, naprawa komputera, tworzenie muzyki, filmów, stron, fotografika - Portal komputerowy
Napisano 25 March 2008 - 10:06 AM
Ale ja wiem tylko gdzie mogę znaleść strony oferujące te skrypty byle nie free4u.pl!
Napisano 05 March 2010 - 02:23 PM
Napisano 05 March 2010 - 02:25 PM
[spoiler]TABELA KAR - REGULAMIN FORUM
[spoiler]ROZDZIAŁ IV; Art. 2; § 8
[spoiler]->Post pod Postem<-
Otrzymujesz ostrzeżenie za pisanie posta pod postem w odstępie krótszym niż 7 dni.
To nie gg. Zachowaj uśmieszki dla znajomych.
Jestem miły, kulturalny i zawsze służę pomocą. Proszę się mnie nie bać, nie gryzę.
Nie pomagam na PW i GG, więc nie trać mojego i swojego czasu pisząc do mnie.
Nie pomagam na PW i GG, więc nie trać mojego i swojego czasu pisząc do mnie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty