Pozdrawiam
Jeżeli masz jakikolwiek problem ze stroną (nie dotyczy obsługi, jedynie błędów technicznych), bardzo proszę o przesłanie Prywatnej Wiadomości (PW) do użytkownika Emil (Support). Czas oczekiwania na odpowiedź to zazwyczaj 24-72 godziny. Pisząc do mnie
zawsze cytuj poprzednią wiadomość (jeżeli była) i podaj adres strony, której dotyczy sprawa. Jeżeli nie wiesz jak obsługiwać stronę / forum pisz w odpowiednich działach. Jeśli nie udało mi się odpowiedzieć w ciągu 24 godzin, a sprawa jest pilna proszę o przesłanie wiadomości również na pomoc@ehmediagroup.net
elfograd
Rozpoczęty przez elf, Sep 01 2008 12:39 AM
27 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 07 September 2008 - 08:34 AM
galardowiec nie nbijaj postow
posko forum 4200 posto9w!!! malo userow 7/10
posko forum 4200 posto9w!!! malo userow 7/10
Napisano 09 September 2008 - 05:49 PM
Dzięki za ocenę
Wiem, że mało userków .. o nich dziś najtrudniej
Sporo zagląda i na tym koniec. Na dodatek chyba coś w Google namieszałem .. ale i tak jestem zadowolony.
Tworzysz nowe forum i wstawiasz w opisie. Nadajesz zezwolenia lub i nie i wsio. Możesz w stopce..twoja wola
Styl nie mogę zmienić .. chodzi o białe tło w postach a ten wszystkim jak widać odpowiada.
Wiem, że mało userków .. o nich dziś najtrudniej
Użytkownik Seba297 dnia Sep 3 2008, 01:17 PM napisał
powiedz jak dać taki Player na np moje Forum
Styl nie mogę zmienić .. chodzi o białe tło w postach a ten wszystkim jak widać odpowiada.
<embed src="http://patrz.pl/static/flash/pinotv/new/tvplayer.swf?sid=sd&surl=194.9.24.210/pino" allowfullscreen="true" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="350" height="210" name="tvplayer" align="middle" allowScriptAccess="always" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
Napisano 13 September 2008 - 10:40 AM
Bardzo dobre forum... Dam 8,55/10,00
Napisano 24 December 2008 - 03:48 PM
Szczerze??
Logo PASKUDNE!
Ale reszta fajnie
Dobrze się zapowiada ;] Daje 8.5/10.Zmień Logo!!!!!!!!
Logo PASKUDNE!
Ale reszta fajnie
Dobrze się zapowiada ;] Daje 8.5/10.Zmień Logo!!!!!!!!
Napisano 22 February 2009 - 01:44 AM
Użytkownik Speed dnia Dec 23 2008, 07:14 PM napisał
Niektóre działy puste w ogóle nie ruszane.
Witam... dzięki za ocenę..

@Speed, u mnie nie ma nic pustego
Dzięki za krytykę loga... wezme to pod uwagę przy zmianie stylu. Pozdrawiam
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych