Nie mogę uruchomić galerii multimediów, próbowałem różnych (min. zOOm, Pony, Exspoze, RS, Coppermain, Galery 1 i jeszcze jakieś inne) wszystkie się instalowały, ale później nie mogłem wejść do panelu zarządzania galerią, a jeśli już udało się otworzyć jakiegoś managera to, np nie udało się zapisać ustawień.
Doczytałem gdzieś, że jest to prawdopodobnie brak którejś z bibliotek PHP na serwerze (GD, DOMXML, ICONV). Nie wiem co o tym sądzić bo dopiero zaczynam swoją zabawę z tworzeniem stron www. Na galeriach bardzo mi zależy, proszę więc o szybką pomoc.
Jeżeli masz jakikolwiek problem ze stroną (nie dotyczy obsługi, jedynie błędów technicznych), bardzo proszę o przesłanie Prywatnej Wiadomości (PW) do użytkownika Emil (Support). Czas oczekiwania na odpowiedź to zazwyczaj 24-72 godziny. Pisząc do mnie
zawsze cytuj poprzednią wiadomość (jeżeli była) i podaj adres strony, której dotyczy sprawa. Jeżeli nie wiesz jak obsługiwać stronę / forum pisz w odpowiednich działach. Jeśli nie udało mi się odpowiedzieć w ciągu 24 godzin, a sprawa jest pilna proszę o przesłanie wiadomości również na pomoc@ehmediagroup.net
GALERIE MULTIMEDIÓW
Rozpoczęty przez adalbert, Dec 21 2008 01:58 AM
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 21 December 2008 - 01:58 AM
Dobro - najtrudniejsza sztuka czynienia
Napisano 21 December 2008 - 03:53 PM
Ok' Podaje adres na którym będzie strona: www.klubstarego*********y.unl.pl (na razie jest tam tylko bałagan)
Sorki ale wygwiazdkowało część adresu - pierdoły z "l" zamiast "ł" (pierdoły to chyba nic zdrożnego?)
Sorki ale wygwiazdkowało część adresu - pierdoły z "l" zamiast "ł" (pierdoły to chyba nic zdrożnego?)
Użytkownik adalbert edytował ten post 21 December 2008 - 03:56 PM
Dobro - najtrudniejsza sztuka czynienia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych