Witam! podczas instalacji joomlaPe wszystko idzie jak nalezy ale pod koniec gfy odam e-mail i hasło admina wyskakuje mi błąd
[guote]Nie można wyświetlić strony XML
Nie można przeglądać wejścia XML przy użyciu arkusza stylów XSL. Popraw błąd, a następnie kliknij przycisk Odśwież lub spróbuj ponownie później.
--------------------------------------------------------------------------------
Dozwolony jest tylko jeden element najwyższego poziomu w dokumencie XML. Błąd podczas przetwarzania zasobu 'http://www.lo2a...
<b>Notice</b>: A non well formed numeric value encountered in <b>/home/ener0/domains/lo2a.unl.pl/public_h..."
jak to moge zmienic próbowałem 4 razy to zainstalowac i za każdym razem ten sam błąd. JAk instalowałem osobno joomle a pózniej phpbb to było wszystko ok tylko nie mogłem ich pózniej scaliś aby byli jedni użytkownicy do joomli... Prosze o pomoc..
Jeżeli masz jakikolwiek problem ze stroną (nie dotyczy obsługi, jedynie błędów technicznych), bardzo proszę o przesłanie Prywatnej Wiadomości (PW) do użytkownika Emil (Support). Czas oczekiwania na odpowiedź to zazwyczaj 24-72 godziny. Pisząc do mnie
zawsze cytuj poprzednią wiadomość (jeżeli była) i podaj adres strony, której dotyczy sprawa. Jeżeli nie wiesz jak obsługiwać stronę / forum pisz w odpowiednich działach. Jeśli nie udało mi się odpowiedzieć w ciągu 24 godzin, a sprawa jest pilna proszę o przesłanie wiadomości również na pomoc@ehmediagroup.net
problem podczas instalacji joomla+phpbb by przemo
Rozpoczęty przez ener0, Dec 21 2008 11:23 PM
Brak odpowiedzi do tego tematu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych