IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj ) · 0 nowych PW

Reply to this topicStart new topic
Uploading.com - płacą za pobieranie naszych plików
enrol
post Apr 11 2009, 08:01 PM
Post #1

Początkujący Webmaster
*

Grupa: Użytkownicy
Podziękowań :0
Użytkownik nr: 17,561

Hej,

Działa to tak: rejestrujesz się na stronie uploading.com, wrzucasz pliki na serwer, następnie wklejasz linki na popularnych forach, blogach, stronach itp. i to wszystko. Gdy tylko ktoś ściągnie Twój plik zarabiasz.

Na tą stronę trafiłem klika dni temu po przeczytaniu tematu na forum "pozycjonowanie i optymalizacja" ( http://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=68934 ). Można przeczytać, że firma jest wypłacalna, że wypłaca nawet niemałe pieniądze bez problemu.

Stawki są w zależności od źródła traficu (czyli kraju, z którego będzie pobierany plik). Akceptowane kraje to:
* USA, Kanada, Wlk. Brytania, Niemcy, Francja, Hiszpania, Włochy, Austria - $10 za 1000 pobrań
* Rosja, Portugalia, Grecja, Holandia, Chorwacja, Szwecja, Finlandia, Norwegia, Dania - $5 za 1000 pobrań
* Polska, Ukraina, Czechy - $2 za 1000 pobrań

Jest możliwość przerzucania plików z innych serwerów (uploaduje się ingerencji bez użycia swojego łącza) np. link prosto z rapidshare.

Wypłacają m.in. na PayPal, więc zero problemów z przelaniem gotówki do polskiego banku. Minimalna kwota wypłaty to $30.

Wydaje mi się, że mając chodliwy materiał można zarobić konkretne pieniądze.

Nikogo nie chcę przymuszać ukrywając reflinki, więc jak ktoś ma dobre serce niech zarejestruje się przez mój link polecający: http://cash.uploading.com/?cod=3luz0ela . A jak nie to i tak na zdrowie smile.gif

Ten post został edytowany przez enrol: Apr 11 2009, 08:01 PM
Go to the top of the page

+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 3rd September 2010 - 05:33 PM
Świat-Fantastyki.pl darmowy hosting darmowe forum mbazyl.pl ArTown.pl Fastpc.pl Forum Komputerowe