Jeżeli masz jakikolwiek problem ze stroną (nie dotyczy obsługi, jedynie błędów technicznych), bardzo proszę o przesłanie Prywatnej Wiadomości (PW) do użytkownika Emil (Support). Czas oczekiwania na odpowiedź to zazwyczaj 24-72 godziny. Pisząc do mnie
zawsze cytuj poprzednią wiadomość (jeżeli była) i podaj adres strony, której dotyczy sprawa. Jeżeli nie wiesz jak obsługiwać stronę / forum pisz w odpowiednich działach. Jeśli nie udało mi się odpowiedzieć w ciągu 24 godzin, a sprawa jest pilna proszę o przesłanie wiadomości również na pomoc@ehmediagroup.net
Witam
Rozpoczęty przez Senator, Apr 15 2009 03:16 PM
14 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 15 April 2009 - 03:16 PM
Hmm... Nazywam się Wojtek i mam 16 lat co oznacza że w tym roku kończę gimnazjum... Swojej przyszłości nie wiąże inforamtyką, a raczej z politologią i dziennikarstwem... Pochodzę z małej wioski na zamojszczyźnie w województwie lubelskim... Na forum znalazłem się dzięki maniekoo, jinchuriki i dzięki temu że prowadzę stronkę na TNB... W internecie możecie mnie spotkać pod nicami Senator/Senator2008/Glonek
Zainteresowania:
- BnO
- Sport
- Komputery
- Polityka
- Historia
Umiejętności:
- HTML 4/10
- PHP 2/10
- Delphi 5/10
- C++ 3/10
- Grafika 4/10
PS: Na forum jest już od wczoraj i zapoznałem się już z regulaminem...
Zainteresowania:
- BnO
- Sport
- Komputery
- Polityka
- Historia
Umiejętności:
- HTML 4/10
- PHP 2/10
- Delphi 5/10
- C++ 3/10
- Grafika 4/10
PS: Na forum jest już od wczoraj i zapoznałem się już z regulaminem...
Napisano 15 April 2009 - 03:24 PM
Witam Cię na forum. =)
DiemPL.com - tworzenie stron internetowych, projektowanie stron WWW, grafika komputerowa.
Estetin.eu - autorskie wiersze , teksty piosenek, rysunki, prace, wykonania.
Estetin.eu - autorskie wiersze , teksty piosenek, rysunki, prace, wykonania.
Napisano 15 April 2009 - 03:33 PM
Ja również witam. I mam nadzieję, że pozostaniesz tutaj na dłużej.
Skoro zapoznałeś się już z Regulaminem, proponuję również przeczytać Tabelę Kar.
Forum komputerowe ~ Masz problem dot. Komputerów, Internetu ? Pisz! Specjalizujemy się szeroko pojętą Informatyką, branżą IT.
Napisano 15 April 2009 - 05:39 PM
witam i niezłe ujemiętności
Napisano 15 April 2009 - 06:09 PM
Witaj, ja Cię znam z forum maniekoo.
Napisano 15 April 2009 - 06:32 PM
Witam kolejnego użytkownika naszego forum webmasterzy.org. Napisałeś, iż przeczytałeś regulamin, dlatego też proponuję przeczytać tabelę karną, ponieważ w regulaminie nie ma tego co jest zawarte w TK i jest on stary i sam nie wiem czy aktualny-zaraz sprawdzę.
Życzę miłego czasu spędzonego na tym że właśnie forum.
Życzę miłego czasu spędzonego na tym że właśnie forum.
Napisano 19 April 2009 - 12:03 AM
cześć
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych