Witam wszystkich jak widać jestem początkowym webmasterem mam na imię wojtek co widać już po moim nicku jestem jeszcze młody ma 12 lat darazie mam 1 stronke ale myszlę ze może kiedyś będzie ich więcej
Jeżeli masz jakikolwiek problem ze stroną (nie dotyczy obsługi, jedynie błędów technicznych), bardzo proszę o przesłanie Prywatnej Wiadomości (PW) do użytkownika Emil (Support). Czas oczekiwania na odpowiedź to zazwyczaj 24-72 godziny. Pisząc do mnie
zawsze cytuj poprzednią wiadomość (jeżeli była) i podaj adres strony, której dotyczy sprawa. Jeżeli nie wiesz jak obsługiwać stronę / forum pisz w odpowiednich działach. Jeśli nie udało mi się odpowiedzieć w ciągu 24 godzin, a sprawa jest pilna proszę o przesłanie wiadomości również na pomoc@ehmediagroup.net
witam wszystkim webmasterów
Rozpoczęty przez wojtek2504, Oct 14 2009 04:25 PM
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 14 October 2009 - 09:11 PM
Cytat
Witam wszystkich jak widać jestem początkowym webmasterem mam na imię wojtek co widać już po moim nicku jestem jeszcze młody ma 12 lat darazie mam 1 stronke ale myszlę ze może kiedyś będzie ich więcej
Witaj Wojtku
Zapoznaj się z Regulaminem Forum.
Napisano 01 November 2009 - 07:38 PM
powitać
"Nie można czegoś zyskać, niczego nie tracąc.". - Edward Elric 鋼の錬金術師
MY GALLERY
- DB jest bogiem
- walka nałogiem
- trening podstawą
- a reszta zabawą
Napisano 01 November 2009 - 07:55 PM
Siema 
W Twoim wieku (a właściwie rok później) też marzyłem o władaniu wieloma stronami WWW, ale prawda jest taka, że lepiej zająć się jedną i stworzyć porządny, przemyślany serwis.
Pozdro.
W Twoim wieku (a właściwie rok później) też marzyłem o władaniu wieloma stronami WWW, ale prawda jest taka, że lepiej zająć się jedną i stworzyć porządny, przemyślany serwis.
Pozdro.
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych