Na mojej stronie (hosting yoyo.pl, adresu dokładnego nie chcę podawać, bo to dopiero projekt), dynamicznej html oczywiście, co chwilę coś dodaje do kodu ramkę iframe z linkiem do trojana (na jakimś ruskim serwerze). Komp czysty. Jak temu zapobiegać?
Jeżeli masz jakikolwiek problem ze stroną (nie dotyczy obsługi, jedynie błędów technicznych), bardzo proszę o przesłanie Prywatnej Wiadomości (PW) do użytkownika Emil (Support). Czas oczekiwania na odpowiedź to zazwyczaj 24-72 godziny. Pisząc do mnie
zawsze cytuj poprzednią wiadomość (jeżeli była) i podaj adres strony, której dotyczy sprawa. Jeżeli nie wiesz jak obsługiwać stronę / forum pisz w odpowiednich działach. Jeśli nie udało mi się odpowiedzieć w ciągu 24 godzin, a sprawa jest pilna proszę o przesłanie wiadomości również na pomoc@ehmediagroup.net
wirus iframe
Rozpoczęty przez Szul, Nov 03 2009 01:08 PM
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 03 November 2009 - 01:13 PM
Usunąć wpisy iframe z plików. Może być to czasochłonne, więc lepiej podmienić na nowe i zabezpieczyć FTP przede wszystkim: http://www.webmaster...showtopic=33295
Poza tym, poszukaj na forum. Było już trochę o wpisie iframe i jak mu zapobiegać.
Poza tym, poszukaj na forum. Było już trochę o wpisie iframe i jak mu zapobiegać.
Jestem miły, kulturalny i zawsze służę pomocą. Proszę się mnie nie bać, nie gryzę.
Nie pomagam na PW i GG, więc nie trać mojego i swojego czasu pisząc do mnie.
Nie pomagam na PW i GG, więc nie trać mojego i swojego czasu pisząc do mnie.
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych