nie wiem jak taki skrypt się nazywa ale :tak żebym mógł np: wstawić go na stronę a (gość) mógł wpisać tam swój adres e-mail i wysłać go a automatycznie dostanie wiadomość z linkiem
Z GÓRY DZIĘKI
Jeżeli masz jakikolwiek problem ze stroną (nie dotyczy obsługi, jedynie błędów technicznych), bardzo proszę o przesłanie Prywatnej Wiadomości (PW) do użytkownika Emil (Support). Czas oczekiwania na odpowiedź to zazwyczaj 24-72 godziny. Pisząc do mnie
zawsze cytuj poprzednią wiadomość (jeżeli była) i podaj adres strony, której dotyczy sprawa. Jeżeli nie wiesz jak obsługiwać stronę / forum pisz w odpowiednich działach. Jeśli nie udało mi się odpowiedzieć w ciągu 24 godzin, a sprawa jest pilna proszę o przesłanie wiadomości również na pomoc@ehmediagroup.net
SZUKAM SKRUPYU
Rozpoczęty przez djgross, Nov 30 2009 04:31 PM
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 30 November 2009 - 04:57 PM
Chodzi Ci o newsletter? Google się kłania nisko.
Napisano 01 December 2009 - 02:13 PM
chodzi mi o coś takiego jak na tej stronie na samym dole http://www.zaproszen...ockerz.yoyo.pl/
Napisano 01 December 2009 - 02:55 PM
Tworzysz plik zaproszenie.php o treści
Oczywiście sobie wszystko ładnie edytujesz, do potrzeb.
A później wpisujesz
tam, gdzie chcesz okienko
$to = $_POST['to']; //nie zmieniaj $subject = "temat wiadomosci"; $message = "tresc wiadomosci"; $headers = "MIME-Version: 1.0"; //nie zmieniaj $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-2"; //nie zmieniaj $headers .= "From: Twój nick, czy inny podpis"; $submit = mail($to, $subject, $message, $headers); //nie zmieniaj
Oczywiście sobie wszystko ładnie edytujesz, do potrzeb.
A później wpisujesz
<form action='zaproszenie.php'> <label><input type='text' name='to' /></label> </form>
tam, gdzie chcesz okienko
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych