Skocz do zawartości

JW Player.

3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Wolf3092

Początkujący

• Użytkownik
  • Pip
  • 2 postów

Napisano 22 December 2009 - 05:49 PM

Witam. Mam mały problem, jeśli ktoś miał styczność z tym odtwarzaczem i zna trochę skryptów to na pewno mi pomorze, za co będę wielce wdzięczny :)

Najpierw zarzucę skryptem:

<div class=&#39;articles_content&#39;><center><embed src=&#34;http&#58;//XXXXXXXXX/odtwarzacz/player.swf&#34; style=&#34;&#34; type=&#34;application/x-shockwave-flash&#34; id=&#34;player&#34; name=&#34;player&#34; quality=&#34;high&#34; allowscriptaccess=&#34;always&#34; allowfullscreen=&#34;true&#34; flashvars=&#34;file=LINK DO PLIKU VIDEO&amp;captions=napisy.srt&amp;logo=LINK DO LOGA&amp;&amp;plugins=accessibility-1&#34; bgcolor=&#34;#000000&#34; align=&#34;middle&#34; height=&#34;444&#34; width=&#34;600&#34;> 
</center></div>

Więc mój problem polega na tym, że chcę aby owy odtwarzacz po zakończeniu wyświetlania I części filmu automatycznie zaczął buforować i wyświetlać II cześć. Oczywiście wszystko to ma się dziać w jednym oknie. Nie chcę takiej sytuacji, że będą 2 okna odtwarzacza i po zakończeniu wyświetlania I części filmu w pierwszym oknie, II cześć zacznie się wyświetlać w drugim oknie. Takiego czegoś nie chcę, Wszystko to ma się dziać w jednym oknie.

Skrypt powinien chodzić z plikami .mp4 Kiedyś miałem inny skrypt i plików .mp4 za diabła nie chciał mi wyświetlać.

Tak więc jak będzie?? Pomożecie?? Na pewno są na tym forum jacyś geniusze ;).

P.S. Nie chce odpowiedzi w stylu, połącz sobie te części filmu w jedną całość i wyślij na jakiś serwis. Sprawa jest trochę bardziej skomplikowana ;)

Pozdro i z góry dzięki za odpowiedź, mam nadzieję, że szybko mi jej udzielicie.

#2 Sqn!K

BRAK RANGI

• Emerytowany Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 3013 postów
  • Strona:no

Napisano 26 December 2009 - 09:50 PM

mam takie coś,ale trzeba wgrać.
http://web-anatomy.com/pl

Polecam

FORUM REKSIO

193.33.177.14:27051 - Reksio FFA CS 1.6

#3 Rezmik

Początkujący

• Użytkownik
  • Pip
  • 2 postów

Napisano 30 December 2009 - 02:17 AM

Mam nadzieje, ze nie zostanę zganiony za podłączenie się do tego tematu. Pobrałem odtwarzacz JW player z tej (kliknij) strony i chciałem z korzystać z tego kodu, ponieważ zamieszczona instrukcja na owej stronie nie działa odtwarzacz się wyświetla i w ogóle ale zamiast filmu w miejscu obrazu widnieje napis "Error#2048" co to może być? film mam wgrany na myspace w formacie mp4 a pliki na serwer wrzuciłem z tej paczki wszystkie pliki nie całą paczkę tylko osobno, co to może być? Wgrywam na zły serwer? W złym formacie? czy coś nie tak w skrypcie? Pomóżcie!!

#4 DaniosoPL

Początkujący

• Użytkownik
  • Pip
  • 92 postów

Napisano 05 July 2010 - 02:54 PM

też go używam ale do mp3 , tylko mam stronę (serwer WWW) z dostępem do FTP więc po prostu mi to działa . Mam nadzieję że nie dostane bana za to : Tutaj masz u mnie jak to działa . A gdzie masz założoną strnkę? DBV.pl czy coś innego?
sygnaturka niezgodna z regulaminem

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych