Najpierw zarzucę skryptem:
<div class='articles_content'><center><embed src="http://XXXXXXXXX/odtwarzacz/player.swf" style="" type="application/x-shockwave-flash" id="player" name="player" quality="high" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" flashvars="file=LINK DO PLIKU VIDEO&captions=napisy.srt&logo=LINK DO LOGA&&plugins=accessibility-1" bgcolor="#000000" align="middle" height="444" width="600"> </center></div>
Więc mój problem polega na tym, że chcę aby owy odtwarzacz po zakończeniu wyświetlania I części filmu automatycznie zaczął buforować i wyświetlać II cześć. Oczywiście wszystko to ma się dziać w jednym oknie. Nie chcę takiej sytuacji, że będą 2 okna odtwarzacza i po zakończeniu wyświetlania I części filmu w pierwszym oknie, II cześć zacznie się wyświetlać w drugim oknie. Takiego czegoś nie chcę, Wszystko to ma się dziać w jednym oknie.
Skrypt powinien chodzić z plikami .mp4 Kiedyś miałem inny skrypt i plików .mp4 za diabła nie chciał mi wyświetlać.
Tak więc jak będzie?? Pomożecie?? Na pewno są na tym forum jacyś geniusze
P.S. Nie chce odpowiedzi w stylu, połącz sobie te części filmu w jedną całość i wyślij na jakiś serwis. Sprawa jest trochę bardziej skomplikowana
Pozdro i z góry dzięki za odpowiedź, mam nadzieję, że szybko mi jej udzielicie.