(Jakby co, to "konnichiwa!" po Japońsku oznacza "dzień dobry!")
Jeżeli masz jakikolwiek problem ze stroną (nie dotyczy obsługi, jedynie błędów technicznych), bardzo proszę o przesłanie Prywatnej Wiadomości (PW) do użytkownika Emil (Support). Czas oczekiwania na odpowiedź to zazwyczaj 24-72 godziny. Pisząc do mnie
zawsze cytuj poprzednią wiadomość (jeżeli była) i podaj adres strony, której dotyczy sprawa. Jeżeli nie wiesz jak obsługiwać stronę / forum pisz w odpowiednich działach. Jeśli nie udało mi się odpowiedzieć w ciągu 24 godzin, a sprawa jest pilna proszę o przesłanie wiadomości również na pomoc@ehmediagroup.net
I am Narutoanim
Rozpoczęty przez narutoanim, Dec 22 2009 09:51 PM
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 22 December 2009 - 09:51 PM
Konnichiwa! Jestem Narutoanim. Na innych forach niektórzy mówią na mnie Narutek xD. Od czego by tu zacząć... Jestem początkujący!
. Robię strony na serwisie dbv, darmowym. Uczę się także robić mini-gierki. Jak na razie, kiepskie
. Moja najlepsza strona... Chyba Animeinfo24!. Cóż mam jeszcze powiedzieć... No, witam!
Napisano 22 December 2009 - 09:56 PM
dobry! powidziwiam Twoje zamiłowanie do anime,mam nadzieje że poskrobiesz tutaj coś z nami na forum nie wazne czy jakiś masz problem,czy dowcip - wal śmiało!
wesołych.
btw.jak po japońsku jest wesołych świąt ?
btw.jak po japońsku jest wesołych świąt ?
Napisano 22 December 2009 - 10:07 PM
Użytkownik narutoanim dnia Dec 22 2009, 10:01 PM napisał
I don't now. Znam tylko te podstawowe. 
Witaj na forum
Shinnen omedeto. Kurisumasu Omedato (pewnie na 2 sposoby)
http://www.obcasy.pl/index.php?art=1&d...&dzial2=448
W tym o to miejscu powinno być coś kreatywnego, jakiś bannerek albo sygna. Najlepiej własnego autorstwa. Ewentualnie kilka fikuśnych linków :]
Napisano 26 December 2009 - 06:38 PM
Hello...
I am Daniel. My nick is Oinad
I am Daniel. My nick is Oinad
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych