Skocz do zawartości

Anime24

34 odpowiedzi w tym temacie

#1 EmilYoo

Bywalec

• Użytkownik
  • PipPip
  • 435 postów

Napisano 02 January 2010 - 02:15 PM

Tytuł/Nazwa Strony : Anime24 - Twoje źródło wiedzy o anime i mandze
Opis : Strona jest poświęcona Anime & Mandze . Znajdują się na niej recencje , newsy , opisy oraz odcinki anime .
Mamy również forum pod mybb , które jest kompatybilne z portalem (jedna rejestracja i konto na portalu i na forum) .
Mamy autorski cms. Który został specjalnie napisany pod tego typu serwis . Są jeszcze pewne małe błędy ale powoli je usuwamy . Na razie skupiamy się nad wyglądem i funkcjonalnością .
Uwagi : Brak
Link www.anime24.net

Użytkownik EmilYoo edytował ten post 21 January 2010 - 02:24 PM

#2 Odes

Legendarny

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2513 postów
  • Strona:brak

Napisano 02 January 2010 - 02:17 PM

Ładna strona. Dobrze się prezentuje. Coś mówiłeś o autorskim CMSie. Plusik dla Was. Forum ma słaby styl, mało jest postów, a na stronie treści, ale wiem że jest nowe i się to zmieni, styl na forum też mówiłeś na gg że będzie nowy. Na razie dobrze zaczynacie... :)

Powodzenia!

Pozdrawiam,
Bartek

#3 EmilYoo

Bywalec

• Użytkownik
  • PipPip
  • 435 postów

Napisano 04 January 2010 - 11:22 PM

Dzięki za ocenę .
A jeśli chodzi jeszcze o nowe funkcję . to mamy zamiar niedługo stworzyć coś na kształt Wikipedii , z hasłami związanymi z anime .
Jeśli chciałby ktoś pomóc , niech napiszę na PW.

#4 Backup

Bywalec

• Użytkownik
  • PipPip
  • 473 postów

Napisano 05 January 2010 - 08:52 AM

Bardzo fajnie to wygląda, na prawdę - szczególnie podoba mi się logo. :blink:

#5 Guest_wtF_*

• Gość

Napisano 05 January 2010 - 03:03 PM

Domena jest na plus, fajna nazwa. Autorski cms, również na plus, tylko żeby to nie był (w sprawach bezpieczeństwa) drugi przemo ;) Theme jest ładny, ale logo jest najlepsze. Trochę ciemno, niektóre napisy są nieczytelne, ale ja mam zepsuty monitor, inni mogą to widzieć jasno. Znalazłem kilka literówek w reklamie:
http://www.anime24.n...hp?page=reklama - Jeśeli(jeżeli lub jeśli, nie wiem co chciałeś napisać) chcesz zareklamował(sorry, ale wypowiedź "jeżeli chcesz zareklamował serwis" jest trochę bezsensowna) bezinteresownie serwis anime24.com.pl( nie wasz adres :lol:) na swojej stronie poniżej masz materiały reklamowe. Wystarczy, że skopiujesz zamieszczony kod i wstawisz go w odpowiednie miejsce. Jesli masz jakiś problem zgłoś to administratorowi serwisu na adres email Przy(z małej litery :P) pomocy Formulaża(formularza) kontaktowego.
Przekrzywionym drukiem moje notki.
Favicon nawet ładny, ale zamiast AN mogło tam pisać A24 gdyby się zmieściło. Ocenię jeszcze forum.
Trochę pusto. Użytkowników tyle ile na stronie, ale wyczytałem, że 1 konto na stronie - 1 konto na forum, czyli takie 2 w cenie 1 ;P Mało postów. Logo skopiowane ze strony głównej, więc takie +/- dam.
Strona - 7-/10
Forum - hmm ... 3+/10 bo jest gdzie pisać.

#6 EmilYoo

Bywalec

• Użytkownik
  • PipPip
  • 435 postów

Napisano 06 January 2010 - 02:23 PM

@wtF
Dzięki za wyczerpującą ocenę strony , szczególnie za to na czym najbardziej mi zależy czyli wyszukaniu wszystkich błędów .
podstrona z wymianą , nie ja pisałem ale jestem za to współodpowiedzialny .
Co do faviconki , to będzie zmiana , jest już nawet teraz ale raczej efekt słaby więc czekamy na nową .
Forum myślę ,że dobrze poukładane , brakuje jeszcze w niektórych działach regulaminów , ale główny już jest .
Co do wyglądu , to planujemy zmianę style w ciągu miesiąca na jakiś jaśniejszy , może czerwień+błękit lub czerwień+biel ... noś fajnego , aby były dwa skrajnego względem siebie style na portalu , i oczywiście na forum .

#7 EmilYoo

Bywalec

• Użytkownik
  • PipPip
  • 435 postów

Napisano 15 January 2010 - 03:26 PM

Tydzień minął więc odświeżam .

#8 Chiquita

Początkujący

• Użytkownik
  • Pip
  • 134 postów

Napisano 16 January 2010 - 12:11 AM

średnio mi się podoba ale są gusta i.. możliwe, że ciemny styl już nie robi na mnie takiego wrażenia jak dawniej ;p

#9 EmilYoo

Bywalec

• Użytkownik
  • PipPip
  • 435 postów

Napisano 16 January 2010 - 12:38 AM

Na ciemny zdecydowałem się ponieważ on tak bardzo nie męczy oczu . A na stronach na których często się długo przesiaduje taka kolorystyka jest mile widziana. Dla pocieszenia powiem ,że jest już tworzony nowy design taka alternatywna dla obecnego .

#10 EmilYoo

Bywalec

• Użytkownik
  • PipPip
  • 435 postów

Napisano 21 January 2010 - 02:25 PM

Odświeżam .

#11 Pain

Grafik

• Emerytowany Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 3086 postów
  • Strona:http://diempl.com
  • Zainteresowania:Grafika komputerowa, terrarystyka, anime&manga.

Napisano 21 January 2010 - 02:34 PM

Bardzo fajna strona i forum, zaległości w anime nadrabiam u was, teraz zacząłem oglądać Elfen Lied. :)
Autorski CMS, zgrana ekipa, ciekawy styl. Nic tylko życzyć sukcesu. :)
DiemPL.com - tworzenie stron internetowych, projektowanie stron WWW, grafika komputerowa.
Estetin.eu - autorskie wiersze , teksty piosenek, rysunki, prace, wykonania.

#12 EmilYoo

Bywalec

• Użytkownik
  • PipPip
  • 435 postów

Napisano 22 January 2010 - 02:20 AM

Dzięki Pain .
Teraz uzupełniamy ekipę , szczególnie uploaderów i uplinkerów .
Będzie nowy dużo lepszy styl , który jest teraz omawiany . I ogólnie pozycjonujemy (razem z twoim forum) i optymalizujemy .
Dzięki za oceny , jeśli będziesz chciał jakąś nową serię , pisz , na pewno ją dodamy .

#13 Faxev

Bywalec

• Użytkownik
  • PipPip
  • 200 postów

Napisano 22 January 2010 - 01:58 PM

Brzydki wyglad strony...;/ malo tekstów fajne logo hmm 3/10

#14 Marcin55

by Zumi muhahahaha

• Użytkownik
  • PipPip
  • 591 postów

Napisano 22 January 2010 - 02:01 PM

Bryzdki bzm nie powiedyia,maj autorski cms,wasnz wzgld,troch treści.
Ocena 6/10
Hacked by Zumi

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych