Użytkownik Graal123 edytował ten post 21 January 2010 - 12:13 AM
Jeżeli masz jakikolwiek problem ze stroną (nie dotyczy obsługi, jedynie błędów technicznych), bardzo proszę o przesłanie Prywatnej Wiadomości (PW) do użytkownika Emil (Support). Czas oczekiwania na odpowiedź to zazwyczaj 24-72 godziny. Pisząc do mnie
zawsze cytuj poprzednią wiadomość (jeżeli była) i podaj adres strony, której dotyczy sprawa. Jeżeli nie wiesz jak obsługiwać stronę / forum pisz w odpowiednich działach. Jeśli nie udało mi się odpowiedzieć w ciągu 24 godzin, a sprawa jest pilna proszę o przesłanie wiadomości również na pomoc@ehmediagroup.net
Wyświetlanie się pop-upu w określonym czasie.
Rozpoczęty przez Graal123, Jan 21 2010 12:10 AM
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 21 January 2010 - 12:10 AM
Witajcie, mam do was pytanie. Otóż chciałbym na mojej stronie zrobić okienka pop-up (ze zdjęciem), które pojawiają się w określonym dniu, o określonej godzinie. Dobrze by było jeszcze, aby przy wyświetleniu tego okienka odtworzyła się krótka muzyczka. Jeśli się tak da to jak? Potrzebne mi to, ponieważ chciałbym urozmaicić moją stronę pewnym zabawnym żartem, a nie chcę, aby taki pop-up pojawiał się przy każdym przejściu w inne miejsce.
Napisano 27 June 2010 - 08:53 PM
Użytkownik Graal123 dnia Jan 21 2010, 01:10 AM napisał
Witajcie, mam do was pytanie. Otóż chciałbym na mojej stronie zrobić okienka pop-up (ze zdjęciem), które pojawiają się w określonym dniu, o określonej godzinie. Dobrze by było jeszcze, aby przy wyświetleniu tego okienka odtworzyła się krótka muzyczka. Jeśli się tak da to jak? Potrzebne mi to, ponieważ chciałbym urozmaicić moją stronę pewnym zabawnym żartem, a nie chcę, aby taki pop-up pojawiał się przy każdym przejściu w inne miejsce.
hmmmm... ja ci mogę zaproponować takie coś:
<a title="Kliknij!" href="#" onclick="window.open('adresobrazka','','toolbar=no, menubar=no,location=no, personalbar=no, scrollbars=no, directories=no, status=no, resizable=no, width=szerokość, height=wysokość')"> Kliknij!</a>
nie zmieniaj nic prócz:
adresobrazka, szerokość - tu wpisz same liczby prócz "", wysokość i tu tak samo jak z szerokością
Tylko nei wiem jak ci pomóc żeby to się otwierało w odpowiednim czasie... to może nie jest skrypt ale powinno się przydać ;-)
sygnaturka niezgodna z regulaminem
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych