Skocz do zawartości

Wolno działający PA

3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Doki

Początkujący

• Użytkownik
  • Pip
  • 2 postów

Napisano 08 February 2010 - 03:36 PM

Witam, mam od dłuższego czasu problem z irytująco wolnym działaniem niektórych funkcji Panelu Administracyjnego, najbardziej z zakładką FORA > ZARZĄDZAJ - tabela kategorii oraz for ładuje się nawet minutę, co skutecznie zniechęca do jakichkolwiek zmian w tym aspekcie działania forum. Ale jest i kropla, która przelała czarę goryczy: praktycznie nie da się przesuwać for za pomocą linków W GÓRĘ oraz W DÓŁ - po kliknięciu któregokolwiek przycisku w którejkolwiek kategorii bądź forum wczytuje się pusta strona (oczywiście ładuje się ona najpierw minutę, patrz wyżej).

Forum jest na EEV.pl - niestety nie chcę upubliczniać pełnego adresu, ponieważ jest to forum prywatne, ale chętnie podam go moderatorom czy administratorom chcącym pomóc.

Pytanie do zwykłych użytkowników: czy wy również macie tego typu problemy?
Pytanie do bardziej kumatych w phpBB2: jest na to jakaś rada? Wina leży po mojej stronie, czy serwera? Może jest za dużo for, postów lub użytkowników? Próbowałem na 4 przeglądarkach (FF, Chrome, Opera, IE) i niestety problem pojawia się w każdym przypadku.

W razie czego moje GG://8919359

Pozdrawiam!

Użytkownik Doki edytował ten post 08 February 2010 - 04:26 PM

#2 Kei92

Poczatkujący Programista

• Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 3710 postów
  • Strona:szybkoilatwo.tnb.pl

Napisano 08 February 2010 - 04:09 PM

Wina leży po stronie serwera. Możesz w tej sprawie skontaktować się z administratorem serwisu Ok1.pl & NMJ.pl & EEV.pl http://www.webmasterzy.org/index.php?act=M...4&MID=13431.

#3 Doki

Początkujący

• Użytkownik
  • Pip
  • 2 postów

Napisano 08 February 2010 - 04:29 PM

Serdeczne dzięki za szybką pomoc, mam nadzieję, że będzie dało się z tym coś zrobić :)
Pozdrawiam!

#4 Emil (Support)

Webmaster

• Administrator
  • PipPipPipPip
  • 2304 postów

Napisano 12 February 2010 - 12:44 PM

Witaj

Jeżeli możesz o podaj mi adres strony oraz hasło to sprawdzę co się tam dzieje

Edit

Oczywiście na PW
"Wiedza zdobyta jest najcenniejsza, wiedza przekazana jest jeszcze cenniejsza."