Jeżeli masz jakikolwiek problem ze stroną (nie dotyczy obsługi, jedynie błędów technicznych), bardzo proszę o przesłanie Prywatnej Wiadomości (PW) do użytkownika Emil (Support). Czas oczekiwania na odpowiedź to zazwyczaj 24-72 godziny. Pisząc do mnie
zawsze cytuj poprzednią wiadomość (jeżeli była) i podaj adres strony, której dotyczy sprawa. Jeżeli nie wiesz jak obsługiwać stronę / forum pisz w odpowiednich działach. Jeśli nie udało mi się odpowiedzieć w ciągu 24 godzin, a sprawa jest pilna proszę o przesłanie wiadomości również na pomoc@ehmediagroup.net
Cześć.
Rozpoczęty przez Guest_mariusz14_*, Feb 22 2010 10:18 PM
9 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23 February 2010 - 10:16 AM
Witaj.
Napisano 27 March 2010 - 08:29 AM
ELO
"Nie można czegoś zyskać, niczego nie tracąc.". - Edward Elric 鋼の錬金術師
MY GALLERY
- DB jest bogiem
- walka nałogiem
- trening podstawą
- a reszta zabawą
Napisano 06 April 2010 - 09:02 PM
Witam Cię serdecznie.
Jestem z Tych. Około 1 rok temu zacząłem bawić się tworzeniem stronki. Do dziś już coś tam jest.
www.pietnastolatek.tnb.pl
Ale ciągle udoskonalam ją. Teraz mam problem jak wkleić zdjęcie do założonego już albumu. Czy przypadkiem nie wiesz jak to robić, chodze wszedzie i nic na razie nie mogę znaleźć. Byłbym ci wdzięczny za podpowiedź.
Idę zobaczyc Twoją stronę.
gienek@mojetychy.pl
Powodzenia
Jestem z Tych. Około 1 rok temu zacząłem bawić się tworzeniem stronki. Do dziś już coś tam jest.
www.pietnastolatek.tnb.pl
Ale ciągle udoskonalam ją. Teraz mam problem jak wkleić zdjęcie do założonego już albumu. Czy przypadkiem nie wiesz jak to robić, chodze wszedzie i nic na razie nie mogę znaleźć. Byłbym ci wdzięczny za podpowiedź.
Idę zobaczyc Twoją stronę.
gienek@mojetychy.pl
Powodzenia
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych