Cześć,piszę tego posta ponieważ jestem zdesperowany...
W połowie stycznia zarejstrowałem się na stronie pobieraczek.pl nic z tego nie pobrałem i całkowicie o tym zapomniałem po czym spokojnie wyjechałem sobie na ferie.
Na początku lutego odebrałem pocztę od nich z pogróżkami że jeśli nie zapłacę w ciągu 3 dni to skierują sprawę do sądu.
Napisałem im że jestem niewypłacalny (Nie wiedziałem co wymyślić) a oni dopiero po siedmiu dniach napisali mi że ich to nie obchodzi i że trzeba zapłacić.
Co o tym wszystkim sądzicie płacić im czy nie na dodatek podałem im fałszywe dane a z komputera korzystałem z biblioteki miejskiej.Czy oni mogą mi coś zrobić?
Bardzo proszę o odpowiedź...
Jeżeli masz jakikolwiek problem ze stroną (nie dotyczy obsługi, jedynie błędów technicznych), bardzo proszę o przesłanie Prywatnej Wiadomości (PW) do użytkownika Emil (Support). Czas oczekiwania na odpowiedź to zazwyczaj 24-72 godziny. Pisząc do mnie
zawsze cytuj poprzednią wiadomość (jeżeli była) i podaj adres strony, której dotyczy sprawa. Jeżeli nie wiesz jak obsługiwać stronę / forum pisz w odpowiednich działach. Jeśli nie udało mi się odpowiedzieć w ciągu 24 godzin, a sprawa jest pilna proszę o przesłanie wiadomości również na pomoc@ehmediagroup.net
Witajcie!!!
Rozpoczęty przez Daniel G., Feb 24 2010 06:22 PM
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24 February 2010 - 06:22 PM
#2 Guest_wtF_*
Napisano 24 February 2010 - 06:40 PM
Miej ich w tyłku. Wielu ludzi już tak wydymali.
No i właściwie to siemka
No i właściwie to siemka
Napisano 25 February 2010 - 10:42 AM
"Wiedza zdobyta jest najcenniejsza, wiedza przekazana jest jeszcze cenniejsza."
Napisano 25 February 2010 - 02:35 PM
Siema.
Napisano 25 February 2010 - 09:30 PM
Siema wszystkim
nie będzie już stron/for w moim wykonaniu ... proszę nie płakać ;)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty