Witam!
Chciałbym zrobić na swojej stronie okienko podobne do tego z vbeta.pl. Czytałem już kilka for i jedyne co zdołałem wywnioskować to to, że trzeba to zrobić przez jquery. Czy mógłby ktoś napisać mi kod html i css, tak aby wyglądało to podobnie do tamtego? Obrazek wysuwający się mam gotowy. Chodzi mi jedynie o podanie co muszę wstawić w html i css.
Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam,
Giertol
Jeżeli masz jakikolwiek problem ze stroną (nie dotyczy obsługi, jedynie błędów technicznych), bardzo proszę o przesłanie Prywatnej Wiadomości (PW) do użytkownika Emil (Support). Czas oczekiwania na odpowiedź to zazwyczaj 24-72 godziny. Pisząc do mnie
zawsze cytuj poprzednią wiadomość (jeżeli była) i podaj adres strony, której dotyczy sprawa. Jeżeli nie wiesz jak obsługiwać stronę / forum pisz w odpowiednich działach. Jeśli nie udało mi się odpowiedzieć w ciągu 24 godzin, a sprawa jest pilna proszę o przesłanie wiadomości również na pomoc@ehmediagroup.net
Problem z jquery
Rozpoczęty przez giertol, Feb 26 2010 11:52 AM
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 11 March 2010 - 10:20 PM
giertol nie pisz posta pod postem bo dostaniesz ostrzeżenie!
Użytkownik kamil8566 edytował ten post 11 March 2010 - 10:20 PM
Napisano 12 March 2010 - 11:50 AM
giertol
[spoiler]ROZDZIAŁ IV; Art. 2; § 8
[spoiler]->Post pod Postem<-
Otrzymujesz ostrzeżenie za pisanie posta pod postem w odstępie krótszym niż 7 dni.
kamil8566 tylko znasz punkt dotyczący pisania postu pod postem? Radzę przeczytać cały regulamin.
[spoiler]ROZDZIAŁ V; Art. 1; § 7
[spoiler]->Pseudo Moderacja<-
[spoiler]TABELA KAR - REGULAMIN FORUM
[spoiler]ROZDZIAŁ IV; Art. 2; § 8
[spoiler]->Post pod Postem<-
kamil8566 tylko znasz punkt dotyczący pisania postu pod postem? Radzę przeczytać cały regulamin.
[spoiler]TABELA KAR - REGULAMIN FORUM
[spoiler]ROZDZIAŁ V; Art. 1; § 7
[spoiler]->Pseudo Moderacja<-
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych