Witam.
Mam problem bo chce wstawić filmiki na stronkę i do tego zrobiłem Linki Menu Strony i w adresie wpisałem viewpage.php i mam tylko 1 taki dylemat jak mogę tam dodać filmy?? I jak mogę wstawić filmy w tym przeze mnie stworzonym Linku Menu Strony o nazwie 'Filmy' Filmy będą z Youtube i jak mogę dodać te filmy w tym Linku Menu ?? Proszę o odpowiedz
Chodzi mi o takie coś jak jest na www.sun.dbv.pl tam klika się Filmiki z gry i wyskakują filmy o takie coś mi chodzi jak to można zrobić??
Jeżeli masz jakikolwiek problem ze stroną (nie dotyczy obsługi, jedynie błędów technicznych), bardzo proszę o przesłanie Prywatnej Wiadomości (PW) do użytkownika Emil (Support). Czas oczekiwania na odpowiedź to zazwyczaj 24-72 godziny. Pisząc do mnie
zawsze cytuj poprzednią wiadomość (jeżeli była) i podaj adres strony, której dotyczy sprawa. Jeżeli nie wiesz jak obsługiwać stronę / forum pisz w odpowiednich działach. Jeśli nie udało mi się odpowiedzieć w ciągu 24 godzin, a sprawa jest pilna proszę o przesłanie wiadomości również na pomoc@ehmediagroup.net
Pomocy
Rozpoczęty przez Karol3221, Apr 19 2010 03:16 PM
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 19 April 2010 - 03:16 PM
Napisano 19 April 2010 - 03:26 PM
[spoiler]TABELA KAR - REGULAMIN FORUM
[spoiler]ROZDZIAŁ III; Art. 1; § 2
[spoiler]->Tytułowanie Wątku<-
[spoiler]Temat zostaje zamknięty, gdyż jest niezgodny z zasadami!
[spoiler]TABELA KAR - REGULAMIN FORUM
[spoiler]ROZDZIAŁ III; Art. 1; § 8
[spoiler]->Dublowanie Tematów<-
Jestem miły, kulturalny i zawsze służę pomocą. Proszę się mnie nie bać, nie gryzę.
Nie pomagam na PW i GG, więc nie trać mojego i swojego czasu pisząc do mnie.
Nie pomagam na PW i GG, więc nie trać mojego i swojego czasu pisząc do mnie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty