Jeżeli masz jakikolwiek problem ze stroną (nie dotyczy obsługi, jedynie błędów technicznych), bardzo proszę o przesłanie Prywatnej Wiadomości (PW) do użytkownika Emil (Support). Czas oczekiwania na odpowiedź to zazwyczaj 24-72 godziny. Pisząc do mnie
zawsze cytuj poprzednią wiadomość (jeżeli była) i podaj adres strony, której dotyczy sprawa. Jeżeli nie wiesz jak obsługiwać stronę / forum pisz w odpowiednich działach. Jeśli nie udało mi się odpowiedzieć w ciągu 24 godzin, a sprawa jest pilna proszę o przesłanie wiadomości również na pomoc@ehmediagroup.net
[Sprzedam]Tanią reklamę przez widget Adtaily na stronie:
Rozpoczęty przez EQEN, Apr 24 2010 05:47 PM
16 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24 April 2010 - 05:47 PM
mam do sprzedania bardzo tanią reklamę poprzez widget Adtaily
na stronie: http://www.pvp.cba.pl
Cena wykupienia jednego dnia reklamy na chwilę obecną wynosi 1 Gr
to bardzo mało , ale warto ponieważ strona miesięcznie ma 6 tys odsłon
wiem że to nie dużo , ale jak na 1 gr to dobra oferta
Serdecznie zapraszam
na stronie: http://www.pvp.cba.pl
Cena wykupienia jednego dnia reklamy na chwilę obecną wynosi 1 Gr
to bardzo mało , ale warto ponieważ strona miesięcznie ma 6 tys odsłon
wiem że to nie dużo , ale jak na 1 gr to dobra oferta
Serdecznie zapraszam
nie będzie już stron/for w moim wykonaniu ... proszę nie płakać ;)
Napisano 26 April 2010 - 07:40 AM
A wstawisz mój? Dam ci kod buttona
Napisano 05 May 2010 - 05:53 PM
To nie płać , nie płacz i nie pisz
1Gr to cały kit, widocznie na twojej stronie nic nie ma , bo u mnie ostatnio za ten jeden grosz została wykupiona reklama na dwa miechy
A propo cena wzrosła do 2 lub 3 groszy jak sie nie myle
1Gr to cały kit, widocznie na twojej stronie nic nie ma , bo u mnie ostatnio za ten jeden grosz została wykupiona reklama na dwa miechy
A propo cena wzrosła do 2 lub 3 groszy jak sie nie myle
Napisano 05 May 2010 - 06:20 PM
Użytkownik Dulce dnia May 5 2010, 03:59 PM napisał
Wybacz, ale 1 Grosz to jest dużo...
Obecnie jest u Ciebie stawka 0,06 zł. za dzień reklamy. CPM wynosi 0.53, więc nie jest źle. Polecam utrzymywać w granicach 0.20 - 0.30. Reklamodawcy się znajdą, a my też nie będziemy bardzo stratni
Napisano 05 May 2010 - 06:28 PM
Dzięki za porady, ale ja już dobrałem dobre słowa kluczowe, bo to dobrze pozycjonuje Tam. Ale chyba ze dwa groszę spuszczę , ale 1Gr to śmiech w oczy a ja nie nastawiam się na zarabianie kasy na tym . Ale jak wisi to niech wisi, bo mi to nie przeszkadza.
Ale znajduję na Tym Serwisie strony z 2 użytkownikami , 200 odsłonami miesięcznie chcącymi po 4 zł i mającymi CPM po 50
I wtedy to się można pośmiać .
Ale znajduję na Tym Serwisie strony z 2 użytkownikami , 200 odsłonami miesięcznie chcącymi po 4 zł i mającymi CPM po 50
I wtedy to się można pośmiać .
Napisano 13 May 2010 - 08:41 PM
Umiesz czytać???????
Co tu pisze:
Jeśli nie zagłębiasz się w temacie albo tylko nabijasz posty to rób to gdzieś indziej
Od dnia dzisiejszego mogę wstawić wasz banner/button na samą górę na okres trzech miesięcy za jedyne 10 złotych
Abym mógł to zrobić , nie bierzecie wstawienia poprzez widget tylko kontaktujecie to ze mną i ja wstawiam wasz banner
Jakby co to mogę spuścić cenę
Co tu pisze:
Cytat
warto ponieważ strona miesięcznie ma 6 tys odsłon
Jeśli nie zagłębiasz się w temacie albo tylko nabijasz posty to rób to gdzieś indziej
Od dnia dzisiejszego mogę wstawić wasz banner/button na samą górę na okres trzech miesięcy za jedyne 10 złotych
Abym mógł to zrobić , nie bierzecie wstawienia poprzez widget tylko kontaktujecie to ze mną i ja wstawiam wasz banner
Jakby co to mogę spuścić cenę
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych