Jeżeli masz jakikolwiek problem ze stroną (nie dotyczy obsługi, jedynie błędów technicznych), bardzo proszę o przesłanie Prywatnej Wiadomości (PW) do użytkownika Emil (Support). Czas oczekiwania na odpowiedź to zazwyczaj 24-72 godziny. Pisząc do mnie
zawsze cytuj poprzednią wiadomość (jeżeli była) i podaj adres strony, której dotyczy sprawa. Jeżeli nie wiesz jak obsługiwać stronę / forum pisz w odpowiednich działach. Jeśli nie udało mi się odpowiedzieć w ciągu 24 godzin, a sprawa jest pilna proszę o przesłanie wiadomości również na pomoc@ehmediagroup.net
Forum Informatyczno-Webmasterskie || Zapraszam do ocen i do tworzenia forum!
Rozpoczęty przez EQEN, Jun 01 2010 07:52 PM
26 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 01 June 2010 - 07:52 PM
Tytuł/Nazwa strony: Forum Informatyczno-Webmasterskie
Opis: Zapraszam wszystkich do oceny , uwag , a przede wszystkim współpracy na tym forum. Byłbym wdzięczny za aktywność i rejestrację z waszej strony . Forum ma na celu pomoc użytkownikom którzy mają kłopoty/problemy lub też uwagi z takich dziedzin jak : webmasterka, komputery i internet czy też inne pomocne/ważne porady którę mogą się przydać komuś.
Proszę nie pisać uwag typu: ,,mało użytkowników i mało postów '' ponieważ forum istnieje od 10 dni , a wy kiedyś tak samo startowaliście.
Jednak gdy oceniacie stronę np. tak: uważam że działy są źle opisane , to od razu zaproponuj jak je opisać w ten sposób pomożesz mi, a ja będę Tobie bardzo wdzięczny. Jesteśmy w trakcie pisania poradników i dodawania ciekawych informacji .
Adres: Link do forum lub też: Link do forum
uwagi: poszukuję ekipy. Jeśli jesteś zainteresowany to pisz na PW tutaj lub na forum pod adresem podanym powyżej
Opis: Zapraszam wszystkich do oceny , uwag , a przede wszystkim współpracy na tym forum. Byłbym wdzięczny za aktywność i rejestrację z waszej strony . Forum ma na celu pomoc użytkownikom którzy mają kłopoty/problemy lub też uwagi z takich dziedzin jak : webmasterka, komputery i internet czy też inne pomocne/ważne porady którę mogą się przydać komuś.
Proszę nie pisać uwag typu: ,,mało użytkowników i mało postów '' ponieważ forum istnieje od 10 dni , a wy kiedyś tak samo startowaliście.
Jednak gdy oceniacie stronę np. tak: uważam że działy są źle opisane , to od razu zaproponuj jak je opisać w ten sposób pomożesz mi, a ja będę Tobie bardzo wdzięczny. Jesteśmy w trakcie pisania poradników i dodawania ciekawych informacji .
Adres: Link do forum lub też: Link do forum
uwagi: poszukuję ekipy. Jeśli jesteś zainteresowany to pisz na PW tutaj lub na forum pod adresem podanym powyżej
nie będzie już stron/for w moim wykonaniu ... proszę nie płakać ;)
#2 Guest_Bingo_*
Napisano 01 June 2010 - 07:59 PM
Na Twoim forum jest zbyt dużo działów , ale to może i dobrze, bo wtedy użytkownicy mają gdzie pisać .
Podoba mi się styl forum i jest dużo lepszy od tamtego zielonego które głupio wyglądało . Skoro forum ma tylko 10 dni, to całkiem dobrze się prezentuje pod względem treści i wyglądu. Lubię MyBB bo jest proste i za to masz plusika ode mnie .
Jak dasz mi admina, to forum jeszcze lepiej się rozwinie . Poradniki dotyczące skryptów mi pomogły, może jest ich dużo w sieci , ale tutaj mam je pod ręką . Ekipa jest fajna {sam jestem w niej
} . Do postów się nie przywalę bo może ich liczba jest mała, ale
są dobrej jakości . Jedyną wadą jest liczba użytkowników. Radziłbym reklamować forum i pozycjonować je , a można zrobić niezłą witrynkę . Wg mnie zasłużyłeś na 8/10
Ocena: 5/10
Podoba mi się styl forum i jest dużo lepszy od tamtego zielonego które głupio wyglądało . Skoro forum ma tylko 10 dni, to całkiem dobrze się prezentuje pod względem treści i wyglądu. Lubię MyBB bo jest proste i za to masz plusika ode mnie .
Jak dasz mi admina, to forum jeszcze lepiej się rozwinie . Poradniki dotyczące skryptów mi pomogły, może jest ich dużo w sieci , ale tutaj mam je pod ręką . Ekipa jest fajna {sam jestem w niej
są dobrej jakości . Jedyną wadą jest liczba użytkowników. Radziłbym reklamować forum i pozycjonować je , a można zrobić niezłą witrynkę . Wg mnie zasłużyłeś na 8/10
Ocena: 5/10
Napisano 01 June 2010 - 08:01 PM
Dzięki, a mógłbyś coś doradzić , bo nie mam pomysłów.
No nie wiem , czy warto np. dodawać panel boczny czy pozostawić to tak jak jest .
Jakie poddziały warto zrobić itp.
Chodzi mi o tego typu opinie abym wiedział co zmienić
No nie wiem , czy warto np. dodawać panel boczny czy pozostawić to tak jak jest .
Jakie poddziały warto zrobić itp.
Chodzi mi o tego typu opinie abym wiedział co zmienić
#4 Guest_Bingo_*
Napisano 01 June 2010 - 08:04 PM
kategoria : Skrypty jest za bardzo rozłożona na podziały , a ja bym ją zrobił tak jak :Webmastering
I proponowałbym zrobić oddzielny dział z grafiką . bo wtedy mógłbym robić poradniki graficzne
a także wrzucać swoje prace .
I koniecznie zwiększyłbym ilość grafik w poście do 30 , bo inaczej trudno coś upchnąć
I proponowałbym zrobić oddzielny dział z grafiką . bo wtedy mógłbym robić poradniki graficzne
a także wrzucać swoje prace .
I koniecznie zwiększyłbym ilość grafik w poście do 30 , bo inaczej trudno coś upchnąć
Napisano 01 June 2010 - 08:07 PM
Z tymi podziałami to jest mały problem , bo zbyt dużo byłoby ,bajzelu'' jakbym wszystko wrzucił do jednego działu , a tak jest ładnie podzielone 
jest dział : grafika i multimedia i to musi Ci wystarczyć
Na razie nie, bo muszę przetestować limit transferowy w miesiącu. Gy go dobrze oszacuję , to taką zmianę mogę
wprowadzić
Wielkie dzięki za ocenę i zapraszam do poradzenia mi czegoś na forum
Cytat
Cytat
wprowadzić
Wielkie dzięki za ocenę i zapraszam do poradzenia mi czegoś na forum
Napisano 01 June 2010 - 08:17 PM
Forum na pierwszy rzut oka wygląda nieźle, ale ja bym koniecznie zmienił ikony działów na inne
Jeśli chodzi o statystyki nie są one wygórowane, ale jak na dziesięcio dniową stronę to jest bardzo dobrze i niech tak pozostanie.
Proponowałbym zmienić logo, bo to obecne brzydko wygląda i wręcz odstrasza. A więc tyle krytyki . Nie narzekam na jakość forum i uważam ją za zadowalającą . Więc żebym postawił ocenę nie muszę się długo zastanawiać . postawię 8-/10 i mam nadzieję że forum nadal będzie się pięło ku górze
Jeśli chodzi o statystyki nie są one wygórowane, ale jak na dziesięcio dniową stronę to jest bardzo dobrze i niech tak pozostanie.
Proponowałbym zmienić logo, bo to obecne brzydko wygląda i wręcz odstrasza. A więc tyle krytyki . Nie narzekam na jakość forum i uważam ją za zadowalającą . Więc żebym postawił ocenę nie muszę się długo zastanawiać . postawię 8-/10 i mam nadzieję że forum nadal będzie się pięło ku górze
Napisano 01 June 2010 - 08:35 PM
Zmieniłbym na początek logo bo tylko kolorystyczne pasuje(jak dla mnie za duże litery i te chmurki odstraszają)nie wiem jak dla innych ale ikonki też bym zmniejszył lub zmienił.
Strona ma 10 dni więc jak na tak krótki czas to nawet sporo postów,widać że są aktywni użytkownicy i za to daję +.
Sporo działów,za to też (mam nadzieję że je zapełnisz)+"mały"
ciekawe poradniki:+
regulamin każdego działu:+
Staraj się na razie 9-
Strona ma 10 dni więc jak na tak krótki czas to nawet sporo postów,widać że są aktywni użytkownicy i za to daję +.
Sporo działów,za to też (mam nadzieję że je zapełnisz)+"mały"
ciekawe poradniki:+
regulamin każdego działu:+
Staraj się na razie 9-
Napisano 01 June 2010 - 08:39 PM
Cytat
widać że są aktywni użytkownicy i za to daję
Dzięki za ocenę i opinię . Dobrze że ocena jest wysoka i to sprawia mi lepszą motywację do działania
Czekam na inne opinie, a przede wszystkim porady z przykładami na co zmienić daną wadę , aby stała
się plusem i lepiej nam służyła
Napisano 02 June 2010 - 03:37 PM
Dallis: twoja odpowiedź mnie nie zadowala, ponieważ nadal z niej przykładowo nie mogę wywnioskować co poprawić ,
a co zostawić bez poprawki, ponieważ w oczach użytkowników dana rzecz może być bardzo dobra i ceniona
czekam na rozbudowaną opinię
a co zostawić bez poprawki, ponieważ w oczach użytkowników dana rzecz może być bardzo dobra i ceniona
czekam na rozbudowaną opinię
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych