Jeżeli masz jakikolwiek problem ze stroną (nie dotyczy obsługi, jedynie błędów technicznych), bardzo proszę o przesłanie Prywatnej Wiadomości (PW) do użytkownika Emil (Support). Czas oczekiwania na odpowiedź to zazwyczaj 24-72 godziny. Pisząc do mnie
zawsze cytuj poprzednią wiadomość (jeżeli była) i podaj adres strony, której dotyczy sprawa. Jeżeli nie wiesz jak obsługiwać stronę / forum pisz w odpowiednich działach. Jeśli nie udało mi się odpowiedzieć w ciągu 24 godzin, a sprawa jest pilna proszę o przesłanie wiadomości również na pomoc@ehmediagroup.net
Portal kierowców
Rozpoczęty przez Kil, Jun 20 2010 06:59 PM
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20 June 2010 - 06:59 PM
Tytuł/Nazwa strony: Portal kierowców
Opis: Na tej stronie możesz dodawać newsy, filmy, zdjęcia i ogłoszenia szukaj znajomych itp.Sam sprawdź
Uwagi: Ciągle trwają modyfikacje sporo jest jeszcze do zrobienia, portal otwarty dziś ( 20.06 ).
Adres: http://driftworld.pl
Zapraszam do oceny
Opis: Na tej stronie możesz dodawać newsy, filmy, zdjęcia i ogłoszenia szukaj znajomych itp.Sam sprawdź
Uwagi: Ciągle trwają modyfikacje sporo jest jeszcze do zrobienia, portal otwarty dziś ( 20.06 ).
Adres: http://driftworld.pl
Zapraszam do oceny
Napisano 27 June 2010 - 12:23 PM
Nikt nie ocenił? Wiedziałem, że jak strona dobra to nie chcą oceniać.
Mnie się podoba, ogólnie rzecz biorąc. Ładny design i ogólnie całokształt.
Mam zastrzeżenia jedynie do:

Nieco za dużej szerokości loga i uciętej grafiki po najechaniu myszką. Masz na screenie.
Czcionka jest za mała i wydaje mi się, że lepiej by było gdyby treść wpisu była ukryta. Aby jedynie nagłówek newsa był widoczny.
8/10
I jeszcze dodaj różnej treści. Różne filmy, zdjecia, newsy.
Pozdrawiam.
Mnie się podoba, ogólnie rzecz biorąc. Ładny design i ogólnie całokształt.
Mam zastrzeżenia jedynie do:

Nieco za dużej szerokości loga i uciętej grafiki po najechaniu myszką. Masz na screenie.
Czcionka jest za mała i wydaje mi się, że lepiej by było gdyby treść wpisu była ukryta. Aby jedynie nagłówek newsa był widoczny.
8/10
I jeszcze dodaj różnej treści. Różne filmy, zdjecia, newsy.
Pozdrawiam.

Poradniki komputerowe - Windows 8, Seven.
Ocenisz moją stronę, ja ocenię Twoją.
Poszukuję redaktorów na bloga do konkretnych działów tematycznych.
Wystarczy znajomość języka polskiego i min. 15 lat.
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych