Tytuł/Nazwa strony: Game4Ever - Z pasji do gier!
Opis: Jest to nowo otwarte forum o grach na PC i konsole.
Uwagi: Tak, wiem, staty są powalające (W negatywnym znaczeniu). Ale jakoś trzeba reklamować forum.
Adres: http://game4ever.pl/
Jeżeli masz jakikolwiek problem ze stroną (nie dotyczy obsługi, jedynie błędów technicznych), bardzo proszę o przesłanie Prywatnej Wiadomości (PW) do użytkownika Emil (Support). Czas oczekiwania na odpowiedź to zazwyczaj 24-72 godziny. Pisząc do mnie
zawsze cytuj poprzednią wiadomość (jeżeli była) i podaj adres strony, której dotyczy sprawa. Jeżeli nie wiesz jak obsługiwać stronę / forum pisz w odpowiednich działach. Jeśli nie udało mi się odpowiedzieć w ciągu 24 godzin, a sprawa jest pilna proszę o przesłanie wiadomości również na pomoc@ehmediagroup.net
Game4Ever - Z pasji do gier!
Rozpoczęty przez CooraQ, Jun 29 2010 11:23 AM
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 29 July 2010 - 11:08 AM
Strona wygląda całkiem nieźle. Bardzo podoba mi się od strony graficznej tzn. logo pasuje do skórki, a skórka i logo są b. ładne. Działy na forum są również dobrze ułożone. Ale niestety nic dobrego powiedzieć nie mogę o statystykach, jest strasznie mało postów, tematów i użytkowników, powodem tego zapewne jest słaba reklama i pozycja w wyszukiwarkach. Na forum statystyki to najważniejsza rzecz. Życzę powodzenia.
4+/10
4+/10
Napisano 24 September 2010 - 07:41 PM
Sidebar z prawej - pomysłowy, ale brzydki i chętnie bym go usunął. Podoba mi się własna grafika forumowa, czyli ikonki działów, loga itp.
Ogłoszenie? Jakie ogłoszenie? Zbędna grafika. I te zupełnie zbędne banery w konsolach..... wiedzą wszyscy jak wygląda PS3 lub Xbox, a jak nie to stwórzcie wątek ze zdjęciami. W stopce nie działa link "kontakt" oraz link "kodowanie".
Wszedłem w jakiś dział i grafika "ważnych tematów" nie działa. Zwykłych wątków tak.
8/10
Powodzenia.
Ogłoszenie? Jakie ogłoszenie? Zbędna grafika. I te zupełnie zbędne banery w konsolach..... wiedzą wszyscy jak wygląda PS3 lub Xbox, a jak nie to stwórzcie wątek ze zdjęciami. W stopce nie działa link "kontakt" oraz link "kodowanie".
Wszedłem w jakiś dział i grafika "ważnych tematów" nie działa. Zwykłych wątków tak.
8/10
Powodzenia.

Poradniki komputerowe - Windows 8, Seven.
Ocenisz moją stronę, ja ocenię Twoją.
Poszukuję redaktorów na bloga do konkretnych działów tematycznych.
Wystarczy znajomość języka polskiego i min. 15 lat.
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych