Tytuł/Nazwa strony: Forum Sony Ericsson Vivaz
Opis: SE-Vivaz.pl - to całkiem nowe forum poświęcone nowemu Sony Ericssonowi Vivaz.
Forum jest bardzo młode, zostało dziś otwarte, jednak staramy się zwalczać pustki.
Głównym zadaniem naszego forum jest pomoc użytkownikom telefonu Sony Ericsson Vivaz oraz ogólna dyskusja na jego temat. Dzięki rozbudowanym działom na forum jest możliwość dyskusji na temat innych modeli SE. Posiadamy download podzielony na kategorie, który z czasem wzbogaci się o nowe pliki na Twój telefon. Koniecznie musisz nas odwiedzić.
Uwagi: Forum powstało dziś, więc są troszkę pustki.
Adres: Sony Ericsson Vivaz
Jeżeli masz jakikolwiek problem ze stroną (nie dotyczy obsługi, jedynie błędów technicznych), bardzo proszę o przesłanie Prywatnej Wiadomości (PW) do użytkownika Emil (Support). Czas oczekiwania na odpowiedź to zazwyczaj 24-72 godziny. Pisząc do mnie
zawsze cytuj poprzednią wiadomość (jeżeli była) i podaj adres strony, której dotyczy sprawa. Jeżeli nie wiesz jak obsługiwać stronę / forum pisz w odpowiednich działach. Jeśli nie udało mi się odpowiedzieć w ciągu 24 godzin, a sprawa jest pilna proszę o przesłanie wiadomości również na pomoc@ehmediagroup.net
Forum Sony Ericsson Vivaz
Rozpoczęty przez pawels999, Jul 14 2010 04:44 PM
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 14 July 2010 - 05:39 PM
Dobra więc pierwsze co mi się nie spodobało w tej stronie to skórka i top w topie napisy oraz te rendery komórek a skórce kolory bardziej według mnie do forum o komórkach pasuje czarniejsze skórki . Widać po statystykach że forum ma z 1 bądź 2 dni dla tego musisz je rozreklamować . No to co mi się podoba to jedynie to chęci bo jeśli chodzi o temat forum to już jest on oklepany dużo jest stron o tym lub się mylę oraz wybrałeś dobry silnik forum to na tyle pozdrawiam .
"Nie można czegoś zyskać, niczego nie tracąc.". - Edward Elric 鋼の錬金術師
MY GALLERY
- DB jest bogiem
- walka nałogiem
- trening podstawą
- a reszta zabawą
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych