Tytuł/Nazwa strony: Foto-Graf.TK - Twoje centrum Fotografii i Grafiki
Opis: Strona dla Amatorów jak i dla Doświadczonych fanów Fotografii i Grafiki.
Uwagi: Strona niedawno ruszyła, więc jest trochę mało treści.
Adres: Foto-Graf.TK
Pamiętaj grafika to piękno, które trzeba rozwijać.
Przy okazji:
Nabór do Ekipy Foto-Graf.TK
Jeżeli masz jakikolwiek problem ze stroną (nie dotyczy obsługi, jedynie błędów technicznych), bardzo proszę o przesłanie Prywatnej Wiadomości (PW) do użytkownika Emil (Support). Czas oczekiwania na odpowiedź to zazwyczaj 24-72 godziny. Pisząc do mnie
zawsze cytuj poprzednią wiadomość (jeżeli była) i podaj adres strony, której dotyczy sprawa. Jeżeli nie wiesz jak obsługiwać stronę / forum pisz w odpowiednich działach. Jeśli nie udało mi się odpowiedzieć w ciągu 24 godzin, a sprawa jest pilna proszę o przesłanie wiadomości również na pomoc@ehmediagroup.net
Foto-Graf.TK - Twoje centrum Fotografii i Grafiki
Rozpoczęty przez Sanczo, Jul 26 2010 08:03 PM
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 26 July 2010 - 08:03 PM
Napisano 27 July 2010 - 09:55 AM
Dobra więc top nawet ok ale według mnie czemu jako tło użyłeś c4d fee
nie podoba mi się nawigacja oraz te efekty . Popracuj nad statystykami strony bo są niskie .
Co mi się podoba to pomysł i chęci ocena 3/10 pozdrawiam
nie podoba mi się nawigacja oraz te efekty . Popracuj nad statystykami strony bo są niskie .
Co mi się podoba to pomysł i chęci ocena 3/10 pozdrawiam
"Nie można czegoś zyskać, niczego nie tracąc.". - Edward Elric 鋼の錬金術師
MY GALLERY
- DB jest bogiem
- walka nałogiem
- trening podstawą
- a reszta zabawą
Napisano 28 July 2010 - 05:39 PM
Widzę pierwsza krytyka, mi tam się podoba top i te efekty
Proszę o dalsze oceny
Proszę o dalsze oceny
Napisano 28 July 2010 - 10:18 PM
4/10 niebede sie rozpisywał bo zdaje mi sie że kiedyś już oceniałem
powiem Tylko tyle Top może nie jest na gigantycznie dobrym poziomie no ale jeszcze ujdzie nawigacja faktycznie jest bardzo prosciutka nawet troche odstaje moim zdaniem od reszty bo top jest zrobiony jakos tak już bardziej efektywnie a nawigacja pod nim.. już nie
Co do reszty statystyk niebede sie czepiał masz 35userów wiec cos tam sie dzieje a działasz niezbyt długo:) ikony forum są nawet fajnym pomysłem ale można by je udoskonalic
tyle xD
Interesuje Cie Manga&Anime?lub sprowadzasz rzeczy z Japonii?zajrzyj koniecznie do tego Tematu:)
[img][/img]
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych