Jeżeli masz jakikolwiek problem ze stroną (nie dotyczy obsługi, jedynie błędów technicznych), bardzo proszę o przesłanie Prywatnej Wiadomości (PW) do użytkownika Emil (Support). Czas oczekiwania na odpowiedź to zazwyczaj 24-72 godziny. Pisząc do mnie
zawsze cytuj poprzednią wiadomość (jeżeli była) i podaj adres strony, której dotyczy sprawa. Jeżeli nie wiesz jak obsługiwać stronę / forum pisz w odpowiednich działach. Jeśli nie udało mi się odpowiedzieć w ciągu 24 godzin, a sprawa jest pilna proszę o przesłanie wiadomości również na pomoc@ehmediagroup.net
Rozpoczęty przez Adrianos169, Aug 01 2010 07:36 PM
10 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 06 August 2010 - 02:24 PM
Tak powinny wyglądać strony o filmach
10/10 Dużo treści i to konkrety a nie jak na innych stronach po kilka wyrazów.
Napisano 18 August 2010 - 06:26 PM
Strona zapowiadająca się dobrze - usrów dużo mieć nie musisz , ale treść jest wyczerpująca , choć trochę poprawek jest potrzebnych
porada ode mnie jako wielkiego fana tej bajki :
zamiast seria pisz księga i rozdział , jeżeli znasz tytuły odcinków to też napisz .
daję 9+/10
porada ode mnie jako wielkiego fana tej bajki :
zamiast seria pisz księga i rozdział , jeżeli znasz tytuły odcinków to też napisz .
daję 9+/10
Napisano 21 December 2010 - 02:49 PM
Nie rozumiem pierwszego postu...
Logo nie wymiarowe, aczkolwiek fajne .
Śnieg ?! ile Ty masz lat ?!
10-12 ?, Niedość, że przyśpiesza ładowanie stronki to jescze ją minusuje pod względem wizualnym. Newsy nawet fajne, Peneli z info też nawet, więc od treści się odczepie. Ale proszę Cię skasuj ten śnieg ..
Dam 7/10
Logo nie wymiarowe, aczkolwiek fajne .
Śnieg ?! ile Ty masz lat ?!
10-12 ?, Niedość, że przyśpiesza ładowanie stronki to jescze ją minusuje pod względem wizualnym. Newsy nawet fajne, Peneli z info też nawet, więc od treści się odczepie. Ale proszę Cię skasuj ten śnieg ..
Dam 7/10
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych