Tytuł/Nazwa strony: MójŚwiat
Opis: Mój świat jest twoim światem do pobierania gier, filmów, muzyki i programów.
Uwagi: Żeby zobaczyć zawartość strony trzeba się zarejestrować
Adres: www.mojswiat.c0.pl
Jeżeli masz jakikolwiek problem ze stroną (nie dotyczy obsługi, jedynie błędów technicznych), bardzo proszę o przesłanie Prywatnej Wiadomości (PW) do użytkownika Emil (Support). Czas oczekiwania na odpowiedź to zazwyczaj 24-72 godziny. Pisząc do mnie
zawsze cytuj poprzednią wiadomość (jeżeli była) i podaj adres strony, której dotyczy sprawa. Jeżeli nie wiesz jak obsługiwać stronę / forum pisz w odpowiednich działach. Jeśli nie udało mi się odpowiedzieć w ciągu 24 godzin, a sprawa jest pilna proszę o przesłanie wiadomości również na pomoc@ehmediagroup.net
MójŚwiat
Rozpoczęty przez RDST, Aug 05 2010 07:47 PM
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 08 August 2010 - 04:34 PM
Logo jest za małe i niewyśrodkowanie, poza tym nie pasuje do skórki strony (logo ciemne, skórka biało-niebieska). Skórka nawet fajna. Małe statystki i na tej stronie nic niema - niema co oceniać oprócz wyglądu.
Ocena:
1/10
Pozdrawiam!
Ocena:
1/10
Pozdrawiam!
http://www.izabelpark.pl - Zjeżdżalnie dmuchane, zamki, bungee, trampoliny - Śląsk
Napisano 09 August 2010 - 09:18 PM
Przynajmniej jedna osoba
. Ja nie robiłem bannera bo w grafice jestem kiepski , ja dodawałęm materiały. "Małe statystki i na tej stronie nic niema - niema co oceniać oprócz wyglądu" zarejestruj się bo to jest ukryte dopiero wtedy zobaczysz jaka ta stronka jest. Na koniec mam prośbę załatwiajcie ludzi na strone narazie mamy "urlop" ale powinniśmy się niedługo odrodzić
.
Napisano 12 August 2010 - 02:00 PM
Szczerze powiedziawszy to strona w ogóle mi się nie podoba!
Pominę to, że adres nie pasuje w ogóle do reszty. Myślałem, że to jakiś Blog czy coś...
Pisownię też już zostawię w spokoju (Ciebie, Twój itd. z wielkiej litery, kropki/kreski nad ś, ć, ź itd, mniej znaków interpunkcyjnych na raz!).
Download i reszta plików dostępna po rejestracji - zdzierstwo! A jeśli ja nie chcę się rejestrować? Zresztą nie wiem, co mnie czeka i czy w ogóle warto. Na Forum nic nie ma. Skórka kiepska - cba.pl oferuje dostęp do FTP, zainstaluj coś! Zresztą rozmowa na ShoutBoxie też mnie nie zachęca do zostania na stronie. Nie dość, że jakiś tam moderator pisze trzy wiadomości pod rząd, to jeszcze admin każe innym wstawiać pliki. Ktoś już dobrze powiedział (na SB) - "Sam rusz *********ę!"
Ocena - wielkie ZERO! (0/10)
Pominę to, że adres nie pasuje w ogóle do reszty. Myślałem, że to jakiś Blog czy coś...
Pisownię też już zostawię w spokoju (Ciebie, Twój itd. z wielkiej litery, kropki/kreski nad ś, ć, ź itd, mniej znaków interpunkcyjnych na raz!).
Download i reszta plików dostępna po rejestracji - zdzierstwo! A jeśli ja nie chcę się rejestrować? Zresztą nie wiem, co mnie czeka i czy w ogóle warto. Na Forum nic nie ma. Skórka kiepska - cba.pl oferuje dostęp do FTP, zainstaluj coś! Zresztą rozmowa na ShoutBoxie też mnie nie zachęca do zostania na stronie. Nie dość, że jakiś tam moderator pisze trzy wiadomości pod rząd, to jeszcze admin każe innym wstawiać pliki. Ktoś już dobrze powiedział (na SB) - "Sam rusz *********ę!"
Ocena - wielkie ZERO! (0/10)
To tylko podpis, czytaj dalej ;-)
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych