Tytuł/Nazwa strony:NewsFootball
Opis: Czyli strona o tematyce piłkarskiej.Codziennie newsy mecze na żywo
Uwagi:Obecnie strona jest w fazie rozwoju i poszukuje NewsManów mile widziane wymiana buttonów i reklama na naszej stronie.
Adres:www.newsfootball.cba.pl
Jeżeli masz jakikolwiek problem ze stroną (nie dotyczy obsługi, jedynie błędów technicznych), bardzo proszę o przesłanie Prywatnej Wiadomości (PW) do użytkownika Emil (Support). Czas oczekiwania na odpowiedź to zazwyczaj 24-72 godziny. Pisząc do mnie
zawsze cytuj poprzednią wiadomość (jeżeli była) i podaj adres strony, której dotyczy sprawa. Jeżeli nie wiesz jak obsługiwać stronę / forum pisz w odpowiednich działach. Jeśli nie udało mi się odpowiedzieć w ciągu 24 godzin, a sprawa jest pilna proszę o przesłanie wiadomości również na pomoc@ehmediagroup.net
www.newsfootball.cba.pl
Rozpoczęty przez Messi123, Aug 08 2010 03:12 PM
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 09 August 2010 - 11:17 AM
To może ja
Więc tak... Widzę,że strona dopiero startuje,jednakże jako już doświadczony twórca stron Internetowych,muszę ci powiedzieć,że wygląd nie przyciąga,a wręcz odpycha... Proponuję poszukać lepszego Theme (to na początek).
Teraz kwestia treści...
Widzę,że dużo newsów,ale oprócz tego nie widzę nic ciekawego... Proponuję inne ułożenie informacji i najlepiej usuń z Powitania to o poszukiwaniu osób... od tego jest robienie nowych paneli,albo zrób to w "Dodatkowych stronach" i daj link do nawigacji... Staraj się używać BBCode i czasami wyśrodkuj tekst...
Co do liczby userów....
Wiem,że strona startuje i dlatego rozumiem,że może być mało,ale taka rada na przyszłość - z takim wyglądem i układem na 100 % nie uzyskasz większej ilości użytkowników...
Pozdrawiam!
Ogólna ocena: 3/10
Liczą się chęci
Więc tak... Widzę,że strona dopiero startuje,jednakże jako już doświadczony twórca stron Internetowych,muszę ci powiedzieć,że wygląd nie przyciąga,a wręcz odpycha... Proponuję poszukać lepszego Theme (to na początek).
Teraz kwestia treści...
Widzę,że dużo newsów,ale oprócz tego nie widzę nic ciekawego... Proponuję inne ułożenie informacji i najlepiej usuń z Powitania to o poszukiwaniu osób... od tego jest robienie nowych paneli,albo zrób to w "Dodatkowych stronach" i daj link do nawigacji... Staraj się używać BBCode i czasami wyśrodkuj tekst...
Co do liczby userów....
Wiem,że strona startuje i dlatego rozumiem,że może być mało,ale taka rada na przyszłość - z takim wyglądem i układem na 100 % nie uzyskasz większej ilości użytkowników...
Pozdrawiam!
Ogólna ocena: 3/10
Liczą się chęci
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych