Skocz do zawartości

Oceńcie moją stronkę :D

19 odpowiedzi w tym temacie

#1 DEIDARA9

Początkujący

• Użytkownik
  • Pip
  • 94 postów

Napisano 09 August 2010 - 12:39 PM

Chciałbym żebyście ocenili moją stronę ;P
Nazwa: Sportnet
Opis. Wszystko o piłce nożnej
Adres: http://sportnet.npx.pl/news.php
Jak się odświeża?

Użytkownik DEIDARA9 edytował ten post 09 August 2010 - 12:46 PM

#2 luk19952

Początkujący Webmaster

• Moderator
  • PipPipPipPip
  • 1908 postów
  • Strona:Nie mam. :)
  • Zainteresowania:webmasterka, sport, komputery

Napisano 20 August 2010 - 01:02 PM

Co mi się podoba:
- To że masz 10 Użytkowników, o ile to nie są sub konta.

Co mi się nie podoba:
- Logo jest za szerokie co powoduje przesuwanie się strony to bardzo nie ładnie wygląda.
- Nie podobają mi się panele: Imieniny, Taki bajer xP, Świetna pioseneczka. To jest nie potrzebne tylko psuje wygląd strony. Wszystko co jest w panelu nasze buttony powinno się znaleźć w nawigacji.
- W panelu nawigacji wszystko jest na dźgane. Radził bym zrobić dodatkowy panel.
- W newsach mógłbyś dodawać mniejsze zdjęcia, bo jak są za duże to też się strona przewija.

Masz sporo do roboty jak chcesz by twoja strona jakoś wyglądała powodzenia.

Ocena końcowa 1/10

Pozdrawiam luk19952. ;)

#3 Alexx

Początkujący

• Użytkownik
  • Pip
  • 18 postów

Napisano 20 August 2010 - 01:12 PM

strona do bani , poza tym ona nie osiągnie sukcesu , myślisz że ludzie przejdą z http://www.sport.pl/sport/0,0.html na twoją?Znajdź sobie pomysł na oryginalną stronę , moja ocena 1/10

#4 Alexx

Początkujący

• Użytkownik
  • Pip
  • 18 postów

Napisano 20 August 2010 - 01:14 PM

strona do bani , poza tym ona nie osiągnie sukcesu , myślisz że ludzie przejdą z http://www.sport.pl/sport/0,0.html na twoją?Znajdź sobie pomysł na oryginalną stronę , moja ocena 1/10

#5 DEIDARA9

Początkujący

• Użytkownik
  • Pip
  • 94 postów

Napisano 20 August 2010 - 02:06 PM

Wyświetl postUżytkownik Alexx dnia Aug 20 2010, 02:14 PM napisał

Poprzednie moje strony to klapa... Na tej w kilka dni jest 290 odsłon i jestem z tego zadowolony! Co do tej strony co ją podałeś widzę ją 1 lub 2 raz w życiu! A i nie spamuj. Żal mi cię :D
Sorry

#6 DEIDARA9

Początkujący

• Użytkownik
  • Pip
  • 94 postów

Napisano 20 August 2010 - 02:07 PM

Wyświetl postUżytkownik luk19952 dnia Aug 20 2010, 02:02 PM napisał

Co mi się podoba:
- To że masz 10 Użytkowników, o ile to nie są sub konta.

Co mi się nie podoba:
- Logo jest za szerokie co powoduje przesuwanie się strony to bardzo nie ładnie wygląda.
- Nie podobają mi się panele: Imieniny, Taki bajer xP, Świetna pioseneczka. To jest nie potrzebne tylko psuje wygląd strony. Wszystko co jest w panelu nasze buttony powinno się znaleźć w nawigacji.
- W panelu nawigacji wszystko jest na dźgane. Radził bym zrobić dodatkowy panel.
- W newsach mógłbyś dodawać mniejsze zdjęcia, bo jak są za duże to też się strona przewija.

Masz sporo do roboty jak chcesz by twoja strona jakoś wyglądała powodzenia.

Ocena końcowa 1/10

Pozdrawiam luk19952. :D

Dzięki za rady :D Na pewno mi pomogły :P Już się zabieram za pracę :D

#7 DEIDARA9

Początkujący

• Użytkownik
  • Pip
  • 94 postów

Napisano 22 August 2010 - 03:10 PM

Luk zastosowałem twoje rady ;P

#8 19milo93

Bywalec

• Użytkownik
  • PipPip
  • 224 postów

Napisano 22 August 2010 - 05:41 PM

+ Rozbudowane newsy
+ Strona bogata treściowo, sporo artykułów
+ Przyzwoite logo

- Niezbyt dostosowałeś się do rad Luka ;) zdjęcia w newsach są zdecydowanie za duże, estetyczniej byłoby gdyby wszystkie miał tę samą szerokość
- Niektóre panele są zbędne, wyłącz Ostatnio Online i Na Forum, to przyda się kiedy stronka bardziej się rozwinie i będzie więcej użytkowników
- Zmień niektóre panele, Pogodę wrzuć nad shoutboxa, będzie bardziej funkcjonalnie, i wrzuć nieco mniejszego MixPoda, bo ten niepotrzebnie poszerza Ci panele
- Zamieść więcej kategorii na forum, użytkownicy nie mają gdzie pisać ;)
- Motyw trochę mi nie pasuje, ale może to tylko moja wizja, lepsze by było coś w zieleni lub czerwieni

Stronka zapowiada się nieźle tylko mam nadzieję, że nie będzie to kolejna sportowa stronka, która niemal zupełnie traktuje o piłce nożnej, przecież jest tyle ciekawych sportów ;) Tymczasowo masz 6/10, jak poprawisz błędy to będzie więcej. Powodzenia ;)
http://callofdutywarfare.pl/
Armia Call of Duty!

#9 DEIDARA9

Początkujący

• Użytkownik
  • Pip
  • 94 postów

Napisano 23 August 2010 - 10:48 AM

Wyświetl postUżytkownik 19milo93 dnia Aug 22 2010, 06:41 PM napisał

+ Rozbudowane newsy
+ Strona bogata treściowo, sporo artykułów
+ Przyzwoite logo

- Niezbyt dostosowałeś się do rad Luka :P zdjęcia w newsach są zdecydowanie za duże, estetyczniej byłoby gdyby wszystkie miał tę samą szerokość
- Niektóre panele są zbędne, wyłącz Ostatnio Online i Na Forum, to przyda się kiedy stronka bardziej się rozwinie i będzie więcej użytkowników
- Zmień niektóre panele, Pogodę wrzuć nad shoutboxa, będzie bardziej funkcjonalnie, i wrzuć nieco mniejszego MixPoda, bo ten niepotrzebnie poszerza Ci panele
- Zamieść więcej kategorii na forum, użytkownicy nie mają gdzie pisać :)
- Motyw trochę mi nie pasuje, ale może to tylko moja wizja, lepsze by było coś w zieleni lub czerwieni

Stronka zapowiada się nieźle tylko mam nadzieję, że nie będzie to kolejna sportowa stronka, która niemal zupełnie traktuje o piłce nożnej, przecież jest tyle ciekawych sportów :D Tymczasowo masz 6/10, jak poprawisz błędy to będzie więcej. Powodzenia ;)
Od teraz będę dodawał zdjęcia w tej samej wielkości ;D Tylko nie wiem jak jest kod do shoutboxa :P Mniejszego MixPoda dodam później ;] Najpierw muszę zrobić playliste :D Ale na pewno się zastosuję ;D

#10 DEIDARA9

Początkujący

• Użytkownik
  • Pip
  • 94 postów

Napisano 25 August 2010 - 02:39 PM

A teraz jak się podoba? ;]

#11 Szymon12

Bywalec

• Użytkownik
  • PipPip
  • 446 postów

Napisano 25 August 2010 - 02:53 PM

Jest trochę treści, choć nie kopiuj newsów tylko pisz swoje. Logo jest za szerokie co psuje wygląd strony. Zrób ładne i estetyczne. Według mnie nie potrzebny jest odtwarzacz. Ta spadająca kasa na stronie jest nie przydatna. Lepiej daj pilki lub cos z tym zwiazane. Cześć aha jeszcze ocena 3/10
a ja lubie martynke :d

#12 DEIDARA9

Początkujący

• Użytkownik
  • Pip
  • 94 postów

Napisano 25 August 2010 - 03:18 PM

Wyświetl postUżytkownik Szymon12 dnia Aug 25 2010, 03:53 PM napisał

Jest trochę treści, choć nie kopiuj newsów tylko pisz swoje. Logo jest za szerokie co psuje wygląd strony. Zrób ładne i estetyczne. Według mnie nie potrzebny jest odtwarzacz. Ta spadająca kasa na stronie jest nie przydatna. Lepiej daj pilki lub cos z tym zwiazane. Cześć aha jeszcze ocena 3/10
Teraz już lepsza? ;]

#13 DEIDARA9

Początkujący

• Użytkownik
  • Pip
  • 94 postów

Napisano 26 August 2010 - 09:10 AM

Wyświetl postUżytkownik DEIDARA9 dnia Aug 25 2010, 04:18 PM napisał

Teraz już lepsza? ;]
Nie umiem zrobić logo ;/

#14 Gonio

WebMaster

• Emerytowany Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 5241 postów

Napisano 26 August 2010 - 11:13 AM

[spoiler]TABELA KAR - REGULAMIN FORUM
[spoiler]ROZDZIAŁ IV; Art. 2; § 8
[spoiler]->Post pod Postem<-
Otrzymujesz ostrzeżenie za pisanie posta pod postem w odstępie krótszym niż 7 dni.

To napisz w poddziale Design & Grafika działu NetBazar, moze ktoś wykona dla ciebie logo.
Dołączona grafika

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych