Skocz do zawartości

Computer-Land.tk

7 odpowiedzi w tym temacie

#1 szczypek73

Początkujący

• Użytkownik
  • Pip
  • 4 postów

Napisano 13 August 2010 - 10:50 AM

Nazwa strony: Computer-land.tk - centrum informatyczno-komputerowe + forum wielotematyczne
Opis: -reklamę waszej strony
-wiele kursów które są właśnie pisane
-porady na temat obsługi stron , kont ftp itp.
-ciekawe fajne forum o różnorodnej tematyce,
-fajnych użytkowników z którymi można popisać
Adres: http://Computer-land.tk
Uwagi: Pamiętaj że większość forum dostępne jest dopiero po rejestracji

#2 Rnaki

Bywalec

• Użytkownik
  • PipPip
  • 201 postów

Napisano 13 August 2010 - 01:50 PM

No, no... Forum nawet OK. Szkoda tylko, że sporo rzeczy jest po angielsku, nie ma Regulaminu i są jakieś dziwne hasła do działów. Poza tymi wadami nie mam zastrzeżeń. Sam się zarejestrowałem!
Ogólnie stronę oceniam tak: 6,5/10 - rozwiniemy się! (mówię "my" bo jestem użytkownikiem na tym Forum).
To tylko podpis, czytaj dalej ;-)

#3 szczypek73

Początkujący

• Użytkownik
  • Pip
  • 4 postów

Napisano 13 August 2010 - 08:36 PM

Wyświetl postUżytkownik Rnaki dnia Aug 13 2010, 02:50 PM napisał

No, no... Forum nawet OK. Szkoda tylko, że sporo rzeczy jest po angielsku, nie ma Regulaminu i są jakieś dziwne hasła do działów. Poza tymi wadami nie mam zastrzeżeń. Sam się zarejestrowałem!
Ogólnie stronę oceniam tak: 6,5/10 - rozwiniemy się! (mówię "my" bo jestem użytkownikiem na tym Forum).

Sporo zeczy jest po angielsku bo to zagraniczny skrypt nie umiem spolszczyć całego . Regulamin Jest w dziele regulamin a te Hasła to miały być tylko na dział dla administratorów modów i VIP ale coś się przestawiło ale obiecuje ze naprawie bo nap administracja i ci co wymieniłem mogą mieć sprawy o których nie muszą wiedzieć userzy ..

Zaparaszam wszystkich do rejestracji i reklamowania forum

Administracja forum www.computer-land.tk

P.S jesli forum sie rozwinie zmienie domena na pl lub na com albo tez na na eu wszystko zależy od was !!!!!!!!!

#4 Kil

Bywalec

• Użytkownik
  • PipPip
  • 506 postów
  • Strona:http://driftblog.pl

Napisano 13 August 2010 - 08:39 PM

Wiesz że Vbulletin jest płatne? Co do forum mało postów słabe staty brak domeny wygląd nawet nawet. Trudno ci się będzie wybić z tą tematyka
Ocena 3,5/10
Dołączona grafika

#5 szczypek73

Początkujący

• Użytkownik
  • Pip
  • 4 postów

Napisano 13 August 2010 - 09:15 PM

Wyświetl postUżytkownik Kil dnia Aug 13 2010, 09:39 PM napisał

Wiesz że Vbulletin jest płatne? Co do forum mało postów słabe staty brak domeny wygląd nawet nawet. Trudno ci się będzie wybić z tą tematyka
Ocena 3,5/10

Wiem ze jest płatne TNG posiada licencje to jest admin techniczny słabe staty bo dopiero zaczynamy dlaczego trudno cały internet opiera się na tej tematyce ???

#6 T.Matt

Bywalec

• Użytkownik
  • PipPip
  • 372 postów
  • Strona:http://technomat.pl

Napisano 13 August 2010 - 09:56 PM

Logo niezbyt ciekawe i do tego ta zieleń... no trudno. Jadący baner? Po co? Baner jest do reklamowania, a nie do zapychania strony. Shoutbox raz się wczyta a raz nie. Żółte strzałki do zwijania działów nie pasują. "Regulamin !!!!!!!!!!!!" Więcej tych wykrzykników, więcej! Użytkowników i treści prawie zero.
Ogólnie rzecz biorąc to duży plus za vB, ale spośród miliona skórek, wybraliście niezbyt ciekawą. Ja wiem, ze tematyka niby zobowiązuje, ale wolałbym coś ładnego, a nie tematycznego. Forum z vB bez domeny? Mocny paradoks, tak być nie powinno.
Budowa działów i ogólna struktura forum stoi na bardzo kiepskim poziomie. Zupełny brak organizacji. Słabo.
No i ta tematyka... tutaj ani vB ani nic innego nie pomoże.
Wstrzymam się od oceny -/10.

Dołączona grafika

Poradniki komputerowe - Windows 8, Seven.
Ocenisz moją stronę, ja ocenię Twoją.

Poszukuję redaktorów na bloga do konkretnych działów tematycznych.
Wystarczy znajomość języka polskiego i min. 15 lat.

#7 Rnaki

Bywalec

• Użytkownik
  • PipPip
  • 201 postów

Napisano 13 August 2010 - 10:23 PM

Chciałbym dodać, że strona główna działa jak należy. Ale reszta nagle zmienia swój wygląd! Bawiłeś się plikami czy jak? Nie mogę się zalogowac, przeczytać postów ani nic. Ponadto rano wszystko hulało jak należy! Proszę Cię, popraw to.
Co do wykrzykników - racja.
To tylko podpis, czytaj dalej ;-)

#8 szczypek73

Początkujący

• Użytkownik
  • Pip
  • 4 postów

Napisano 14 August 2010 - 12:16 AM

Wyświetl postUżytkownik Rnaki dnia Aug 13 2010, 11:23 PM napisał

Chciałbym dodać, że strona główna działa jak należy. Ale reszta nagle zmienia swój wygląd! Bawiłeś się plikami czy jak? Nie mogę się zalogowac, przeczytać postów ani nic. Ponadto rano wszystko hulało jak należy! Proszę Cię, popraw to.
Co do wykrzykników - racja.
Zapraszam wszystkich ponownie mamy nowy szablon i forum dział już jak należny
P.S mamy nowy baner

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych