Witam i zapraszam wszystkich do obejrzenia mojej strony a potem jej ocenienia.
Tytuł/Nazwa strony: Wszystko o WWE
Opis: WWE na żywo, video, download, biografie i wiele innych ciekawych rzeczy o WWE
Uwagi: brak
Adres: http://wwepoland.npx.pl/news.php
Jeżeli masz jakikolwiek problem ze stroną (nie dotyczy obsługi, jedynie błędów technicznych), bardzo proszę o przesłanie Prywatnej Wiadomości (PW) do użytkownika Emil (Support). Czas oczekiwania na odpowiedź to zazwyczaj 24-72 godziny. Pisząc do mnie
zawsze cytuj poprzednią wiadomość (jeżeli była) i podaj adres strony, której dotyczy sprawa. Jeżeli nie wiesz jak obsługiwać stronę / forum pisz w odpowiednich działach. Jeśli nie udało mi się odpowiedzieć w ciągu 24 godzin, a sprawa jest pilna proszę o przesłanie wiadomości również na pomoc@ehmediagroup.net
WWE Wrestling
Rozpoczęty przez Antonio, Aug 14 2010 10:25 PM
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 16 August 2010 - 01:57 PM
Strona spoko najlepsze jest to że moge na niej na żywo oglądać gale WWE . Jestem fanem Wrestlingu daje 7/10. Sporo masz tam jeszcze do zrobienia ale pierwsze wrażenie jest dobre.
Zarejestrowałem się jako kunkwat licze na rewanżyk moja strona to [ocenzurowano]
Zarejestrowałem się jako kunkwat licze na rewanżyk moja strona to [ocenzurowano]
Napisano 16 August 2010 - 03:33 PM
Antonio
[spoiler]ROZDZIAŁ IV; Art. 2; § 8
[spoiler]->Post pod Postem<-
Otrzymujesz ostrzeżenie za pisanie posta pod postem w odstępie krótszym niż 7 dni.
KunKwat
[spoiler]Otrzymujesz ostrzeżenie za nieznajomość regulaminu. Dział "Nasze Strony", to nie jest nabijalnia postów. Interesują nas tylko i wyłącznie rozbudowane oceny.
Jeżeli chcesz wymienić się rejestracją to od tego jest dział Banery i Linki. Adres do Twojej strony cenzuruję.
[spoiler]TABELA KAR - REGULAMIN FORUM
[spoiler]ROZDZIAŁ IV; Art. 2; § 8
[spoiler]->Post pod Postem<-
Otrzymujesz ostrzeżenie za pisanie posta pod postem w odstępie krótszym niż 7 dni.
KunKwat
[spoiler]Oceniam Kreatywnie!
[spoiler]Otrzymujesz ostrzeżenie za nieznajomość regulaminu. Dział "Nasze Strony", to nie jest nabijalnia postów. Interesują nas tylko i wyłącznie rozbudowane oceny.
Jeżeli chcesz wymienić się rejestracją to od tego jest dział Banery i Linki. Adres do Twojej strony cenzuruję.
Napisano 17 August 2010 - 08:12 PM
Tak jak kolega dwie wypowiedzi wyżej - fajną rzeczą jest, to że można oglądać transmisję na żywo. Drugą sprawą jest oprawa graficzna strony, która nie jest bardzo zadowalająca, bo te logo i skórka to trochę syfiasto wygląda. Treści trochę jest, pracuj i jeszcze raz pracuj a osiągniesz wiele.
Piszę poprawnie po polsku, jestem Polakiem.
Jestem szczery do bólu, więc zastanów się dwa razy zanim coś napiszesz.
Chcesz się ze mną skontaktować? Napisz na forum lub lub skrzynkę pocztową.
Odpisuje tylko na sensowne wiadomości! Jeśli Ci to nie pasuje to oszczędź mi czasu.
Jestem szczery do bólu, więc zastanów się dwa razy zanim coś napiszesz.
Chcesz się ze mną skontaktować? Napisz na forum lub lub skrzynkę pocztową.
Odpisuje tylko na sensowne wiadomości! Jeśli Ci to nie pasuje to oszczędź mi czasu.
Napisano 21 August 2010 - 07:05 PM
Co mi się podoba:
- Sporo treści.
- Interesująca tematyka.
- Ładne statystyki.
Co mi się nie podoba:
- Logo jest za szerokie, z tego powodu strona się zaczyna przesuwać.
Ocena końcowa: 9/10
- Sporo treści.
- Interesująca tematyka.
- Ładne statystyki.
Co mi się nie podoba:
- Logo jest za szerokie, z tego powodu strona się zaczyna przesuwać.
Ocena końcowa: 9/10
Napisano 22 August 2010 - 12:53 PM
Do Spec.
Logo początkowo było robione pod inną skórkę więc jest jak jest a inną sprawą jest że przeszukałem wszystkie skórki i żadna mnie nie zadowoliła i jest na razie taka.
Do luk19952.
Ja mam rozdzielczość ekranu 1600x900 więc u mnie było wszystko dobrze ale na innych rozdzielczościach tak jak mówiłeś jest logo trochę za duże i już to poprawiłem.
Logo początkowo było robione pod inną skórkę więc jest jak jest a inną sprawą jest że przeszukałem wszystkie skórki i żadna mnie nie zadowoliła i jest na razie taka.
Do luk19952.
Ja mam rozdzielczość ekranu 1600x900 więc u mnie było wszystko dobrze ale na innych rozdzielczościach tak jak mówiłeś jest logo trochę za duże i już to poprawiłem.
Napisano 22 August 2010 - 05:53 PM
+ Bardzo dużo newsów
+ Bardzo dużo artykułów
+ Rozbudowany dział Video
+ Ciekawe opisy zawodników
+ Zdjęcia mistrzów dostosowane do szerokości paneli, przez co nie są nadmiernie rozciągnięte
+ WWE na żywo
+ Pokaźna liczba użytkowników, brawo
- Nieco kiczowate logo, zbyt dużo postaci. Wybierz 2 lub 3, sklej do kupy i będzie przejrzyściej
- Całkowity brak forum??? Przy takiej liczbie użytkowników można spokojnie podyskutować
Stronka bardzo przyjemna, fajny temat. Ode mnie masz 8/10, jak poprawisz co napisałem to będzie bez zastrzeżeń
Powodzenia
+ Bardzo dużo artykułów
+ Rozbudowany dział Video
+ Ciekawe opisy zawodników
+ Zdjęcia mistrzów dostosowane do szerokości paneli, przez co nie są nadmiernie rozciągnięte
+ WWE na żywo
+ Pokaźna liczba użytkowników, brawo
- Nieco kiczowate logo, zbyt dużo postaci. Wybierz 2 lub 3, sklej do kupy i będzie przejrzyściej
- Całkowity brak forum??? Przy takiej liczbie użytkowników można spokojnie podyskutować
Stronka bardzo przyjemna, fajny temat. Ode mnie masz 8/10, jak poprawisz co napisałem to będzie bez zastrzeżeń
http://callofdutywarfare.pl/
Armia Call of Duty!
Armia Call of Duty!
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych