Skocz do zawartości

Pupile - forum o zwierzętach

1 odpowiedź w tym temacie

#1 agis

Początkujący

• Użytkownik
  • Pip
  • 2 postów

Napisano 15 August 2010 - 04:44 PM

Tytuł/Nazwa strony:
Pupile - forum o zwierzętach

Opis:
Jeżeli masz jakieś pytanie dotyczące zwierząt m.in. psów, kotów, koni, tchórzofretek, myszy, szczurów, świnek morskich, koszatniczek, myszoskoczków, szynszyli, królików, chomików itp., to możesz je zadać na tym forum. Forum jest stworzone specjalnie dla miłośników zwierząt, którzy lubią dyskutować o tych wspaniałych istotach. Administracja postara się aby na forum panowała miła atmosfera. Forum ciągle się rozwija, więc niewykluczone, że będą pojawiały się nowe działy m.in. o innych zwierzakach. Także, wszyscy miłośnicy zwierząt są mile widziani. ;)

Uwagi:
Proszę się nie zrażać małą ilością postów/tematów/użytkowników gdyż forum dopiero co powstało i bez Ciebie nie będzie mogło istnieć :) .

Adres:
http://www.pupile.czo.pl/

#2 chudy92

Webmaster

• Emerytowany Moderator
  • PipPipPipPip
  • 2844 postów
  • Strona:.

Napisano 15 August 2010 - 07:53 PM

Witam!

A więc:
Forum dość dobrze wygląda... Ładne logo chodź bym zmienił na jakieś profesjonalne... themes pasuje bardzo dobrze... Chodź przeraziły mnie dwie rzeczy ;) Pierwsza to jak przeglądałęm forum to pusto w 95%... ja rozumeim że to początek ale może jakieś swoje porady artykuły czy coś wrzucisz? a druga sprawa te obraki! Czy ty je wycinałaś? Jakoś mi nie pasują... a chomika to się wystraszyłem :)
Reasumując nie jest dobrze ale tragicznie też nie jak na początek... Dużo działów mało statystyk i brak domeny PL ... tak wiec moja ocena to 4+/10
Rozwijaj

Pozdrawiam

Zapraszam!

Ciężko z czasem. W miarę osiągalny...

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych