Skocz do zawartości

Dattebayo!

9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Liko

Bywalec

• Użytkownik
  • PipPip
  • 501 postów
  • Zainteresowania:Sport Informatyka

Napisano 18 August 2010 - 10:05 AM

Dołączona grafika

Tytuł/Nazwa strony: Dattebayo!
Opis: Twoje kompendium wiedzy o Naruto. Najlepsze artykuły, biografie,opisy i konkursy. Ponadto odcinki on-line, download, forum, masa informacji o Japonii i przyjazna społeczność fanów Naruto & Naruto Shippuuden.
Uwagi:Aktualna odsłona Shinobi Gakure oraz naruto.net.pl Mamy już swój layout jednak trzeba go trochę dopracować i zakodować, zmienimy go za około 1 miesiąc. Domena powinna być zakupiona w najbliższym czasie.
Adres: www.dattebayo.xaa.pl
Naruto-tv.pl
---------------

#2 pikawa123

Początkujący

• Użytkownik
  • Pip
  • 156 postów
  • Zainteresowania:Wszystko co jest związane z komputerami

Napisano 18 August 2010 - 04:27 PM

A więc zacznijmy od góry. Nie podoba mi się ten panel w prawym górnym rogu. Masz tam 4 opcje (Strona Główna, Kontakt, Szukaj i Mapa serwisu). Z tego 2 są zupełnie niepotrzebne bo pojawiają się niżej w nawigacji, kontakt możesz także tam przenieść a mapa serwisu może zostać nawet skasowana bo wydaje mi sie niepotrzebna. Rzadko kto z tego korzysta.
Logo pustawe do tego zupełnie nie pasujące do także bardzo słabego stylu (wiem że zostanie zrobiony nowy ale oceniam to co teraz widze).
Brak domeny ale także uwzględniam to że zostanie dokupiona.
Forum wręcz tragiczne i do zmiany natychmiast. Wolałbym zrobić na phpbb niż korzystać z tego wbudowanego.
Bardziej też podobałyby mi się panele z dwóch stron niż jeden ciągnący sie w nieskończoność.
Nawet dużo userów lecz problem w tym że to kolejna strona o Naruto i ciężko będzie ci się wybić z dołu.
Dużo jeszcze do zmian ale włożysz w stronę trochę czasu i pewnie pieniędzy (serwery, domena itp.) i miejmy nadzieje że zyska na popularności.

Ocena 4/10

www.warhammer40kdow.pl - Polskie forum fanów gry Warhammer 40000 Dawn of War
Zapraszam do ocen mojego forum w tym temacie - Ja oceniłem twój temat, ty oceń w zamian mój

#3 Liko

Bywalec

• Użytkownik
  • PipPip
  • 501 postów

Napisano 18 August 2010 - 08:27 PM

Forum właśnie poprawiam :) Jednak go nie zmienię bo użytkownicy narzekają na ponowną rejestrację, jeśli już to wszytko co ma w nazwie bb to dla mnie syf.

TEMATYKI proszę nie oceniać, ponieważ akurat takie jest moje hobby, i prowadzę ją głównie dla przyjemności. Dziękuję za opinię i czekam na następne :angry:

Użytkownik Liko edytował ten post 18 August 2010 - 08:33 PM

Naruto-tv.pl
---------------

#4 pikawa123

Początkujący

• Użytkownik
  • Pip
  • 156 postów
  • Zainteresowania:Wszystko co jest związane z komputerami

Napisano 18 August 2010 - 08:48 PM

Wyświetl postUżytkownik Liko dnia Aug 18 2010, 12:27 PM napisał

Forum właśnie poprawiam :) Jednak go nie zmienię bo użytkownicy narzekają na ponowną rejestrację, jeśli już to wszytko co ma w nazwie bb to dla mnie syf.

TEMATYKI proszę nie oceniać, ponieważ akurat takie jest moje hobby, i prowadzę ją głównie dla przyjemności. Dziękuję za opinię i czekam na następne :angry:

Lecz wszystko z końcówką bb jest lepsze niż te fora wbudowane do fusiona. Jedyny problem z nimi to zadbać o ich wygląd aby to wszystko się ładnie prezentowała.
Myślę też że minuta dodatkowej rejestracji nie zaszkodzi a zagwarantuje pełna wygode

Użytkownik pikawa123 edytował ten post 18 August 2010 - 08:49 PM

www.warhammer40kdow.pl - Polskie forum fanów gry Warhammer 40000 Dawn of War
Zapraszam do ocen mojego forum w tym temacie - Ja oceniłem twój temat, ty oceń w zamian mój

#5 Liko

Bywalec

• Użytkownik
  • PipPip
  • 501 postów

Napisano 19 August 2010 - 07:01 AM

niestety już przenosiliśmy tak forum, i okazało się to totalnym niewypałem bo prawie nikt nie chciał się logować i rejestrować po klika razy, przenieśliśmy spowrotem i jest git
Naruto-tv.pl
---------------

#6 Liko

Bywalec

• Użytkownik
  • PipPip
  • 501 postów

Napisano 17 September 2010 - 04:01 PM

odświeżam! Doszło trochę nowych artykułów, działów, tłumaczymy mangę Naruto najszybciej w sieci! Uzyskaliśmy zgodę na wykorzystanie skanów od mangastream
Naruto-tv.pl
---------------

#7 CHAOSWEAVER

Początkujący

• Użytkownik
  • Pip
  • 48 postów
  • Strona:http://poomoc.pl

Napisano 18 September 2010 - 12:41 PM

A co to oni mają jakieś prawa do tej mangi, że zgody udzielają?

A co do tematu to strona www.dattebayo.xaa.pl nie jest zła.
Grim white man

#8 Liko

Bywalec

• Użytkownik
  • PipPip
  • 501 postów

Napisano 14 October 2010 - 12:00 PM

po prostu do ich należą skany, czekam na dalsze oceny
Naruto-tv.pl
---------------

#9 counterstrike

Początkujący

• Użytkownik
  • Pip
  • 110 postów

Napisano 14 October 2010 - 02:08 PM

Jak dla Mnie to wypas jest prawie wszystko ja bym tylko pogrubil minimalnie logo ale to nie koniecznie + sporo userow jak najbardziej i cos innego niz wszystko w sieci pod wzgledem thema

W Razie pytan lub reklamy prosze pisac na nr gg 24066447 :)

#10 Liko

Bywalec

• Użytkownik
  • PipPip
  • 501 postów

Napisano 16 October 2010 - 02:11 PM

Dziękuję, zapraszam do rejestracji i czekam na kolejne oceny :) Może jakieś propozycje?
Naruto-tv.pl
---------------

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych