Witam,
Chciałbym zareklamować stronę Pajacyk.pl, której celem jest zbieranie pieniędzy na dożywianie dzieci w całej Polsce. Myślę, że strona jest dobrze każdemu znana, lecz nie każdy ma pojęcie ile może zdziałać klikając codziennie w brzuszek pajacyka.
Temat ten stworzyłem nie do oceniania, lecz do przypomnienia, że są ludzie którzy nie jedli przez tydzień. Różne fundacje, w tym Pajacyk mają na celu im pomóc, więc zachęcam do codziennego uczęszczania w pomocy dożywienia dzieci.
Tytuł/Nazwa strony: www.Pajacyk.pl
Opis: Strona, której celem jest zbieranie pieniędzy na dożywianie dzieci w całej Polsce.
Uwagi: Zapraszam do klikania!
Adres: www.pajacyk.pl
Pozdrawiam,
Pawlo85.
Jeżeli masz jakikolwiek problem ze stroną (nie dotyczy obsługi, jedynie błędów technicznych), bardzo proszę o przesłanie Prywatnej Wiadomości (PW) do użytkownika Emil (Support). Czas oczekiwania na odpowiedź to zazwyczaj 24-72 godziny. Pisząc do mnie
zawsze cytuj poprzednią wiadomość (jeżeli była) i podaj adres strony, której dotyczy sprawa. Jeżeli nie wiesz jak obsługiwać stronę / forum pisz w odpowiednich działach. Jeśli nie udało mi się odpowiedzieć w ciągu 24 godzin, a sprawa jest pilna proszę o przesłanie wiadomości również na pomoc@ehmediagroup.net
Pajacyk
Rozpoczęty przez Pawlo85, Aug 20 2010 09:50 PM
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 20 August 2010 - 09:50 PM
Napisano 20 August 2010 - 10:08 PM
Cóż, według mnie to bardzo dobre posunięcie. Dobry pomysł, aby użyć tej strony do zareklamowania fundacji charytatywnej "Pajacyk". Nie ma co oceniać, za to jest co przyklejać.
Pozdrawiam,
Rnaki
Pozdrawiam,
Rnaki
To tylko podpis, czytaj dalej ;-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty