Jestem administratorem świeżej stronki traktującej o Czarnobylu, awarii elektrowni atomowej, Stalkerach itp. Jak widać tematyka jest dość szeroko zakrojona, co sprawia, że nasz portal jest inny niż reszta. W swojej pracy staramy się "ugryźć" całość i oddać klimat w jak najszerszej perspektywie. To nie zwykła stronka o grze, to centrum stworzone dla entuzjastów mrocznych, opuszczonych miejsc. Jak mówi nasze motto: "Zona jest wszędzie.", trzeba tylko potrafić ją dostrzec.
Szukamy ludzi pasjonujących się w/w tematyką, znających Stalkera od podszewki, nie bojących się ciężkiej pracy, pisania, redagowania, moderowania i nadzorowania pracy nad stroną. Potrzebujemy ludzi z werwą, odważnych, nie bojących się wyjść do ludzi, umiejętnie reklamujących projekt. To od Was zależy na jakie tory wkroczy Grupa Stalker.
Aktualnie przy stronie pracuję tylko ja, ale wydaje mi się, że dojrzała już do tego, aby współtworzyli ją też inni.
Wolne stanowiska:
- Redaktor (pisze newsy, artykuły)
- Opowiadacz (nasza specjalnością są klimatyczne opowiadania, a więc potrzebujemy ludzi, którzy będą je pisać)
- Kreator Image'u (osoba zajmująca się estetycznym wykreowaniem strony)
- Menadżer (zajmuje się reklamą i kreowaniem dobrego imienia strony)
- Forumowy moderator (będzie potrzebny dopiero po uzyskaniu większej ilości użytkowników chętnych do dyskusji)
Chciałbym zaznaczyć, że jedna osoba może zajmować różne stanowiska, to od Was zależy w czym jesteście dobrzy i jak możecie nam pomóc.
Uprzedzam wszelkie pytania: Strona nie czerpie żadnych dochodów! Wszelkie prace przebiegają nieodpłatnie, ewentualnie za symboliczne: "Dziękuję". Nie mamy własnego budżetu, aby opłacić wynagrodzenie pomocnikom.
Zainteresowanych proszę o kontakt bezpośrednio na stronie przez PW, lub poprzez GG 2070228.
Adres: http://stalker.dbv.pl/news.php
PS: Strona rozpoczyna współpracę z czołowymi polskimi portalami o Stalkerze i Czarnobylu, to tak na zachętę
======
Temat zamykam z powodu zatrzymania prac nad stroną.
Użytkownik 19milo93 edytował ten post 25 August 2010 - 12:58 AM