1. Redaktora
Redaktor to osoba, która pisze różne artykuły o grach, dla przykładu spis broni, opis fabuły itd. nie zrzynając od innych serwisów
Zasady pracy:
Panują dwie reguły: jedna, by nie zrzynać od innych portali. Druga - pierwsze prace przesyłane są do mnie przez PW. Zostaną one do ocenione przez zasłużonych użytkowników (Członkowie Rady) i przy dobrych ocenach wysyłam PW że dany artykuł można opublikować. Po kilku dobrych pracach redaktor może od razu publikować swoje prace na forum w odpowiednim dziale.
Nagrody:
Po przesłaniu do mnie kilku artykułów pełna swoboda pracy, odznaczenia Członek Rady oraz Redaktor, dostęp do zamkniętej sekcji forum tylko dla zasłużonych użytkowników.
2. Newsmana
Newsman jest osobą przesyłającą różne nowinki ze świata gier. Tutaj jak w przypadku redaktora, nie istnieje limit newsów na dzień - są dni, gdy inne serwisy kipią od wiadomości, a są dni, w których kompletnie nic się nie dzieje
Zasady pracy:
Tak samo jak przy redaktorze, panują pewne reguły. Jedna - pod żadnym pozorem pisanie newsa nie polega na Ctrl+C i Ctrl+V. Tak to każdy potrafi
Nagrody:
Po przesłaniu do mnie kilku newsów pełna swoboda pracy, odznaczenia Członek Rady oraz Newsman, dostęp do zamkniętej sekcji forum tylko dla zasłużonych użytkowników.
3. Moderatora
Moderator jest osobą która codziennie dba o porządek na forum.
Zasady pracy:
Moderator nie jest rangą którą się zdobywa na wyciągnięcie ręki. Nie ma czegoś takiego, że się zgłaszacie, piszecie dwa posty i jesteście moderatorem. Pierwszy krok do bycia moderatorem to bycie aktywnym użytkownikiem. Jeśli jesteś osobą aktywną nie piszącą banalnych kilkuwyrazowych postów zostajesz w końcu moderatorem. Dokładniejsze zasady pracy moderatora przesyłam przez PW użytkownikom, którzy zdobyli tą rangę.
Nagrody:
Odznaczenia Moderator oraz Członek Rady. Możliwe do zdobycia odznaczenie to także Pogromca Spamu. Dostęp do zamkniętej sekcji forum dla zasłużonych użytkowników.
4. Osoby Reklamującej
Osoba reklamująca, jak sama nazwa mówi, reklamuje nasze forum gdzie się tylko da. Ja też to robię ale nie zawsze starcza mi na to czasu
Zasady pracy:
Jedyną zasadą jest, by reklamować stronę na każdym forum reklamowym, jakie się nawinie pod nogi
Nagroda:
Jeśli reklama przyniesie jakiś owoc, odznaczenie Członek Rady oraz dostęp do zamkniętej sekcji forum. Prawdopodobnie jeśli ktoś się zgłosi na to stanowisko i przyniesie kilku użytkowników (w miarę aktywnych), przygotuję nowe stosowne odznaczenie.
Uwaga!
1. Każdy użytkownik ma szansę zdobycia odznaczeń Aktywny Użytkownik, Wzór, Pomocny... pełna lista odznaczeń wraz z opisami znajduje się na forum.
2. Żadne ze stanowisk nie wykluczają się się. Znaczy to, że możesz być Reklamującym Moderatorem piszącym artykuły o grach i przesyłającym newsy!
To chyba wszystko. Nie ma określonej liczby miejsc. Jesteś chętny/a, to pisz!
Adres forum: http://gameini.tk/
Tyle ode mnie. Czekam na zgłoszenia
Użytkownik Darnith edytował ten post 30 November 2010 - 08:47 PM