Jeżeli masz jakikolwiek problem ze stroną (nie dotyczy obsługi, jedynie błędów technicznych), bardzo proszę o przesłanie Prywatnej Wiadomości (PW) do użytkownika Emil (Support). Czas oczekiwania na odpowiedź to zazwyczaj 24-72 godziny. Pisząc do mnie
zawsze cytuj poprzednią wiadomość (jeżeli była) i podaj adres strony, której dotyczy sprawa. Jeżeli nie wiesz jak obsługiwać stronę / forum pisz w odpowiednich działach. Jeśli nie udało mi się odpowiedzieć w ciągu 24 godzin, a sprawa jest pilna proszę o przesłanie wiadomości również na pomoc@ehmediagroup.net
Warproom.pl - wortal łączący gry indie, retro i wsółczesne
Rozpoczęty przez Iwakabe, Aug 26 2010 11:24 AM
10 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 26 August 2010 - 11:24 AM
Tytuł/Nazwa strony: Warproom.pl
Opis: Warproom to wyjątkowy blog graczy. Znajdziesz tu recenzje gier klasycznych, alternatywnych oraz wybitnych tworów współczesnych. Ponadto wyróżniają nas nieprzeciętne cykle wpisów, a także rzetelne spojrzenie na walory danej gry.
Adres: http://www.warproom.pl/
Opis: Warproom to wyjątkowy blog graczy. Znajdziesz tu recenzje gier klasycznych, alternatywnych oraz wybitnych tworów współczesnych. Ponadto wyróżniają nas nieprzeciętne cykle wpisów, a także rzetelne spojrzenie na walory danej gry.
Adres: http://www.warproom.pl/
Napisano 26 August 2010 - 05:55 PM
Powiem tyle. Stronka mi się naprawdę podoba. Styl super, dużo artykułów z których kilka przeczytałem z naprawde duzo ciekawością. Forum troszkę odstrasza ale myślę ze to da sie naprawić.
Ocena za wortal 9/10 (forum nie ocenie)
Ocena za wortal 9/10 (forum nie ocenie)

www.warhammer40kdow.pl - Polskie forum fanów gry Warhammer 40000 Dawn of War
Zapraszam do ocen mojego forum w tym temacie - Ja oceniłem twój temat, ty oceń w zamian mój
Napisano 26 August 2010 - 09:38 PM
Co mi się podoba:
-ogólny wygląd stronki
-Duża ilość artykułów
Co mi się nie podoba:
-możliwości wpółpracy
-brak możliwośći rejestracji
Ocena: 8/10
-ogólny wygląd stronki
-Duża ilość artykułów
Co mi się nie podoba:
-możliwości wpółpracy
-brak możliwośći rejestracji
Ocena: 8/10
Napisano 30 August 2010 - 01:07 PM
To prawda, forum jeszcze zupełnie nie złapało rytmu. Rejestracja na wortalu jest wyłączona, gdyż do komentowania nawet nie trzeba się rejestrować a później logować. Wystarczy podać nick i unikalny email, a ustawiając awatar w usłudze gravatar można przypisać sobie obrazek na wszystkie strony w wordpressie jakie istnieją, zatem nie powinno to stanowić problemu.
Dzięki za odpowiedzi, czekam na dalsze.
Dzięki za odpowiedzi, czekam na dalsze.
Napisano 04 September 2010 - 08:51 AM
Nie spotkałem się szczerze z taką tematyką. Chętnie poczytam o starych grach, których jest fanem, bo wiadomo... wspomnienia i w ogóle. Artykuły są bardzo dobre i oby tak dalej.
Design również pasuje, chociaż tak jak mówiłem, są lepsze szablony dla gier. Bardzo dobra strona, będę odwiedzać częściej.
Design również pasuje, chociaż tak jak mówiłem, są lepsze szablony dla gier. Bardzo dobra strona, będę odwiedzać częściej.

Poradniki komputerowe - Windows 8, Seven.
Ocenisz moją stronę, ja ocenię Twoją.
Poszukuję redaktorów na bloga do konkretnych działów tematycznych.
Wystarczy znajomość języka polskiego i min. 15 lat.
Napisano 29 September 2010 - 08:08 PM
Forum nie oceniam, bo jeszcze nad nim musisz popracować aby współgrało ze stronką.
Minusy:
- nie lubię takiej chmury tagów. Dlaczego? Aby coś wyszukać to trzeba przejrzeć dużą ilość tagów + to się rusza, aż oczy bolą.
Plusy:
- skórka strony jest super
- pomimo, że nie ma żadnego baneru to i tak wszystko świetnie się prezentuje
- obecność faviconu
- duuużo postów
- ładnie wstawione buttony w "Polecamy" - wszystkie równiutkie i w tym samym rozmiarze, co ładnie wygląda.
Po prostu strona bardzo dobrze wygląda, co tu mówić
Ocena: 9/10
Minusy:
- nie lubię takiej chmury tagów. Dlaczego? Aby coś wyszukać to trzeba przejrzeć dużą ilość tagów + to się rusza, aż oczy bolą.
Plusy:
- skórka strony jest super
- pomimo, że nie ma żadnego baneru to i tak wszystko świetnie się prezentuje
- obecność faviconu
- duuużo postów
- ładnie wstawione buttony w "Polecamy" - wszystkie równiutkie i w tym samym rozmiarze, co ładnie wygląda.
Po prostu strona bardzo dobrze wygląda, co tu mówić
Ocena: 9/10
Wykonam modyfikację stylu dla stron na vgh.pl: TUTAJ.
Oceń moją stronę: Twilight In Polis | Globe | Jak to jest zrobione :)
Oceń moją stronę: Twilight In Polis | Globe | Jak to jest zrobione :)

Podpisz petycję, więcej info: TUTAJ
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych