Tytuł/Nazwa Strony: Reklamy24.dbv.pl
Opis: Strona na której każdy może zareklamować swoją
Adres: reklamy24.dbv.pl
Jeżeli masz jakikolwiek problem ze stroną (nie dotyczy obsługi, jedynie błędów technicznych), bardzo proszę o przesłanie Prywatnej Wiadomości (PW) do użytkownika Emil (Support). Czas oczekiwania na odpowiedź to zazwyczaj 24-72 godziny. Pisząc do mnie
zawsze cytuj poprzednią wiadomość (jeżeli była) i podaj adres strony, której dotyczy sprawa. Jeżeli nie wiesz jak obsługiwać stronę / forum pisz w odpowiednich działach. Jeśli nie udało mi się odpowiedzieć w ciągu 24 godzin, a sprawa jest pilna proszę o przesłanie wiadomości również na pomoc@ehmediagroup.net
Reklamy24
Rozpoczęty przez Rafini, Aug 27 2010 09:09 AM
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 27 August 2010 - 10:14 AM
Logo nie pasuje do stylu, poza tym jest chyba (domyślam się) zrobione w Paint. Do Paint oczywiście nic nie mam, ale twoje logo ma białe tło i czarny napis - nic więcej. Styl nie pasuje do tematu strony - styl z Windows, a strona o reklamach. Strona jest pusta - posiada 5 reklam i nic poza tym. Taka strona jest bez sensu, nie wiem czy wiesz, ale jeśli chcesz reklamować strony innych użytkowników to ściągnij skrypt katalogu, który pomoże też w pozycjonowaniu strony, bo twoja strona w tym nie pomaga. Tematy wyglądają tak: www.nazwa_strony.pl/viewpage.php?page_id=1 - boty nie lubią takich nazw oni wolą coś takiego: www.nazwa_strony.pl/reklama.html. Dlatego ta strona niema sensu, użytkownikom nic nie daje ta reklama, a ty musisz pracować nad stroną, dodawać nowe wpisy itd.
Jeszcze taka mała uwaga. Popełniasz dużo błędów, rozumiem, że Polski język jest jednym z najtrudniejszych na świecie, ale te nowe przeglądarki podświetlą ci twoje bugi.
Ocena"
0/10
Pozdrawiam!
Jeszcze taka mała uwaga. Popełniasz dużo błędów, rozumiem, że Polski język jest jednym z najtrudniejszych na świecie, ale te nowe przeglądarki podświetlą ci twoje bugi.
Ocena"
0/10
Pozdrawiam!
http://www.izabelpark.pl - Zjeżdżalnie dmuchane, zamki, bungee, trampoliny - Śląsk
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych