Kogo poszukuję:
Redaktorów, których pasją jest fotografia i na niej się znają. Potrafią pisać bez błędów ortograficzny spójny i dobrze czytający się tekst.
Co oferuję:
Aktualnie niestety ale nic, z wyjątkiem reklamy w postaci linków, bannerów.
Na początek dam uprawnienia na okres próbny czyli napisania kilku wpisów.
Blog jeszcze nie był reklamowany, dopiero dodawałem wpisy, żeby nie wyruszać z pustym blogiem, także nie dziwcie się tego, że prawie nie ma komentarzy.
Adres bloga: http://fototown.pl
Jeśli masz więcej pytań zapraszam do kontaktu. Najlepiej na któryś z poniżej podanych:
email: szymon.labinski@gmail.com
gadu: 11607338
tel: 666191627
Jeżeli masz jakikolwiek problem ze stroną (nie dotyczy obsługi, jedynie błędów technicznych), bardzo proszę o przesłanie Prywatnej Wiadomości (PW) do użytkownika Emil (Support). Czas oczekiwania na odpowiedź to zazwyczaj 24-72 godziny. Pisząc do mnie
zawsze cytuj poprzednią wiadomość (jeżeli była) i podaj adres strony, której dotyczy sprawa. Jeżeli nie wiesz jak obsługiwać stronę / forum pisz w odpowiednich działach. Jeśli nie udało mi się odpowiedzieć w ciągu 24 godzin, a sprawa jest pilna proszę o przesłanie wiadomości również na pomoc@ehmediagroup.net
Przyjmę redaktorów!
Rozpoczęty przez msd, Sep 01 2010 01:53 PM
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 01 September 2010 - 01:54 PM
[spoiler]TABELA KAR - REGULAMIN FORUM
[spoiler]ROZDZIAŁ III; Art. 1; § 1
[spoiler]->Zakładanie wątków w złych działach<-
[spoiler]Temat zostaje przeniesiony do odpowiedniego działu.
Forum komputerowe ~ Masz problem dot. Komputerów, Internetu ? Pisz! Specjalizujemy się szeroko pojętą Informatyką, branżą IT.
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych