Skocz do zawartości

Poszukujemy Forum Metin2!

2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Blazy

Początkujący

• Użytkownik
  • Pip
  • 13 postów

Napisano 02 September 2010 - 02:23 PM

Rekrutacja Moderatorów Forum BestPrivat

Forum jest związane ze znaną grą Metin2.

Adres do FORUM Wejdź na stronę!

Aby wstąpić do zespołu BestPrivat jako Moderator Forum powinieneś przeczytać tego posta w całości.

Czego oczekujemy?

Jeżeli spełniasz poniższe warunki:

- Ukończyłeś 14 lat.
- Masz wystarczającą wiedzę na temat prywatnych serwerów Metin2 , serwerów hamachi itp.
- Potrafisz panować nad swoimi emocjami , jesteś cierpliwy i systematyczny.
- Posiadasz czasu dziennie [ przynajmniej 2,5h].
- Myślisz , że jestes osobą której można powierzyć następujący dział/y.
- Potrafisz współpracować z innymi ludźmi użytkownikami.

To masz szansę zostać jednym z członków naszego Teamu.

Ściągawka! Jak zwiększy szanse przyjęcia?

-Ciężko jest ocenić kandydata, który na każde pytanie zawarte w podaniu odpowiada jednym zdaniem. Pozwól nam się trochę poznać, dowiedzieć czegoś więcej o Tobie. Ułatwi nam to podjęcie decyzji o przyjęciu Cię w nasze progi.
-Przed wysłaniem podania upewnij się, że nie zawiera ono rażących błędów ortograficznych. ---Nie pisz chaotycznie.
-Nie bądź skromny! Zareklamuj się, zamiast kryć swoje zalety. Nie pisz "to od Was zależy, czy zostanę przyjęty" tylko spraw, by zależało to od Ciebie!

Informacje dodatkowe.

- Podania są rozpatrywane w ciągu 2-3 dni.
- Przyjmujemy członka wtedy , gdy wszyscy uzgodnimy , że należy się danemu użytkownikowi ranga Moderator
- Przed wypełnieniem kodu zalecamy zapoznać się z Regulaminem naszego Forum : KLIK

Osoby zainteresowane prosimy o wypełnienie poniższego kodu w danym temacie lub na PW.

Kod:
Imię: 
Nazwisko: 
Czy miałeś już kiedyś możliwość moderowania na forum?[Adresy Forum]: 
Dlaczego Ja: 
Ile około czasu poświęciłbyś dziennie na forum?: 
UWAGI:

Dziękuję i pozdrawiam
[JA]Blay

Kilka zdań zostało ściągnięte z forum Metin2.pl

#2 Derionx

Początkujący

• Użytkownik
  • Pip
  • 1 postów

Napisano 02 September 2010 - 03:36 PM

Imię:Kamil
Nazwisko:Wolał bym nie podawać
Czy miałeś już kiedyś możliwość moderowania na forum?[Adresy Forum]:Miałem taka możliwość ale nie chciałem a adresu tej strony nie pamiętam
Dlaczego Ja:Jestem bardzo wyrozumiały,służę pomocą w każdej sytuacji.
Poza tym znam się bardzo dobrze na grze Metin2 na globalu a także na privach na globalu grałem rok i wbiłem 68 lvl i oddałem konto
Ile około czasu poświęciłbyś dziennie na forum?:Na forum mogę poświęcić od 2-3 godz do 4-6
UWAGI:brak

Coś od siebie :Nie jestem taki jak niektórzy np. coś obiecują a potem nie spełniają tego.

I to by było na tyle ;)

Użytkownik Derionx edytował ten post 02 September 2010 - 03:37 PM

#3 Blazy

Początkujący

• Użytkownik
  • Pip
  • 13 postów

Napisano 02 September 2010 - 05:15 PM

Imię:Kamil
Nazwisko:Wolał bym nie podawać
Czy miałeś już kiedyś możliwość moderowania na forum?[Adresy Forum]:Miałem taka możliwość ale nie chciałem a adresu tej strony nie pamiętam
Dlaczego Ja:Jestem bardzo wyrozumiały,służę pomocą w każdej sytuacji.
Poza tym znam się bardzo dobrze na grze Metin2 na globalu a także na privach na globalu grałem rok i wbiłem 68 lvl i oddałem konto
Ile około czasu poświęciłbyś dziennie na forum?:Na forum mogę poświęcić od 2-3 godz do 4-6
UWAGI:brak

Coś od siebie :Nie jestem taki jak niektórzy np. coś obiecują a potem nie spełniają tego.

Drogi Kamilu!

Informujemy Cię , iż Twoje podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Zapraszamy do zarejestrowania się na naszym forum metin2ofthebestingprivat.jun.pl . Następnie napisz mi żebym dał Ci rangę moderatora. Myślę , że będziemy razem współpracować na naszym forum. Mój nick to Blay. Dziękuję i pozdrawiam
Blay
Wszystko o privach Metin2 na naszym ForumWEJDź NA FORUM<- KLIKNIJ. Moj nick Blay

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych