Nazwa strony: www.gupiki.dbv.pl
Opis: Strona hobbystyczna poświęcona hodowli gupików
Uwagi: Strona dopiero powstała (dokładnie wystartowała dziś), zachęcam zatem do REJESTRACJI:)
Adres: www.gupiki.dbv.pl
Jeżeli masz jakikolwiek problem ze stroną (nie dotyczy obsługi, jedynie błędów technicznych), bardzo proszę o przesłanie Prywatnej Wiadomości (PW) do użytkownika Emil (Support). Czas oczekiwania na odpowiedź to zazwyczaj 24-72 godziny. Pisząc do mnie
zawsze cytuj poprzednią wiadomość (jeżeli była) i podaj adres strony, której dotyczy sprawa. Jeżeli nie wiesz jak obsługiwać stronę / forum pisz w odpowiednich działach. Jeśli nie udało mi się odpowiedzieć w ciągu 24 godzin, a sprawa jest pilna proszę o przesłanie wiadomości również na pomoc@ehmediagroup.net
www.gupiki.dbv.pl
Rozpoczęty przez nitro89, Sep 08 2010 08:33 PM
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 09 September 2010 - 03:19 PM
Skórka i Tło ładne, tylko logo mało dopracowane.
działy Linki, Download, FAQ, Galeria Puste.
Po co ci 2 liczniki Odwiedzin?
Mało Treści
Mało Użytkowników
Jeżeli nie dawno stworzyłeś tą stronę, to nie od razu dajesz ją do oceny tylko popracuj nad nią. Zareklamuj ją, wrzuć w Google.
Dodaj jakieś nowe panele, np co to są gupiki, nie każdy wie. A nie wszystkim chce się przeszukiwać całą stronkę.
Moja ocena 3/10
Do roboty!
Mało Treści
Mało Użytkowników
Jeżeli nie dawno stworzyłeś tą stronę, to nie od razu dajesz ją do oceny tylko popracuj nad nią. Zareklamuj ją, wrzuć w Google.
Dodaj jakieś nowe panele, np co to są gupiki, nie każdy wie. A nie wszystkim chce się przeszukiwać całą stronkę.
Moja ocena 3/10
Do roboty!
Napisano 09 September 2010 - 04:55 PM
Użytkownik sumilu dnia Sep 9 2010, 04:19 PM napisał
Skórka i Tło ładne, tylko logo mało dopracowane.
Mało Treści
Mało Użytkowników
Moja ocena 3/10
Do roboty!
Mało Treści
Mało Użytkowników
Moja ocena 3/10
Do roboty!
Ok dzięki za radę - na pewno skorzystam.
Napisano 09 September 2010 - 08:16 PM
Co mi się podoba:
- Oryginalna tematyka strony.
- Fajny styl
- Prosty adres do zapamiętania.
Co mi się nie podoba:
- Logo jest do wymiany zamów jakieś na tym forum w odpowiednim dziale.
- Bardzo mało treści.
- Bardzo słabe statystyki.
Ocena: 2/10
Dopracuj tą stronę i zacznij ja reklamować uważam że ma przyszłość.
Powodzenia.
- Oryginalna tematyka strony.
- Fajny styl
- Prosty adres do zapamiętania.
Co mi się nie podoba:
- Logo jest do wymiany zamów jakieś na tym forum w odpowiednim dziale.
- Bardzo mało treści.
- Bardzo słabe statystyki.
Ocena: 2/10
Dopracuj tą stronę i zacznij ja reklamować uważam że ma przyszłość.
Napisano 14 September 2010 - 12:54 PM
Tematyka ciekawa, co prawda najbardziej na tej stronie podoba mi się tło, które widnieje ale pamiętaj co za dużo to nie zdrowo. Chodzi mi o ilość skryptów na twojej stronie. Póki co uzupełnij działy, panele więcej newsów dodawaj i zareklamuj na google albo gdzieś
Dla zachęty stawiam 3
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych