Skocz do zawartości

MAŻORETKI "teens" PŁOŃSK - STRONA OFICJALNA

2 odpowiedzi w tym temacie

#1 pgalecki1

Początkujący

• Użytkownik
  • Pip
  • 2 postów

Napisano 09 September 2010 - 10:22 AM

Tytuł strony: MAŻORETKI "teens" PŁOŃSK
Opis:Mażoretki "Teens" to grupa taneczno-marszowa uświetniająca liczne imprezy i uroczystości. Powstała w 1999 roku. Tańczą w niej dziewczynki i dziewczęta w przedziale wiekowym od 3 do 20 lat. Są podzielone na 3 grupy: przedszkolną, dziecięcą i młodzieżową. Wachlarz tańców jakie oferują jest bardzo obszerny - od tradycyjnych marszy, przez tańce latynoamerykańskie i ludowe aż po disco dance. Mażoretki na co dzień współpracują z Młodzieżową Orkiestrą Dętą z Płońska. Choreografem, trenerem i kierownikiem artystycznym jest Edyta Kwiatkowska.
Adres: http://www.mazoretkiplonsk.dbv.pl

Użytkownik pgalecki1 edytował ten post 09 September 2010 - 10:23 AM

#2 Kei92

Poczatkujący Programista

• Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 3710 postów
  • Strona:szybkoilatwo.tnb.pl

Napisano 09 September 2010 - 01:16 PM

[indent]Strona[/indent]
  • Wygląd strony: 8/10
  • Tematyka: 10/10
  • Jakość wykonania: 9/10
  • Działy: 10/10 Rozmieszczenie działów: 10/10
  • Ogólna ocena: 10/10[indent]Administracja[/indent]
  • Kompetencja: 10/10
  • Wrażliwość na uwagi użytkownika: -/10[indent]Statystyki[/indent]
  • Użytkownicy: 9/10
  • Unikalnych wejść: 8/10[indent]Dodatkowe uwagi[/indent]Osobiście nie podoba mi się styl którego masz na swojej stronie pewnie dlatego że kojarzy mi się on ze stronami które tworzą osoby zaczynające przygodę z tworzeniem stron. W twoim przypadku styl ładnie się komponuje gdyż umiesz zachować estetykę w treści.
    W pierwszej kolejności zmienił bym banner. Najlepszy był by na przeźroczystym tle (teraz takie są modne)
    W galerii miniaturki zdjęć rozciągają stronę. Przydało by się tworzyć oddzielne miniaturki. Z tego co wiem serwis imageshack.us generuje miniaturkę przy wysyłaniu zdjęcia na serwer.

Ogólnie strona mi się podoba bo widzę że tworzycie jakąś społeczność a w społeczności nie jest ważne otoczenie tylko kontakt między osobami.

Oceniam kreatywnie!

#3 pgalecki1

Początkujący

• Użytkownik
  • Pip
  • 2 postów

Napisano 20 December 2010 - 03:37 PM

Wyświetl postUżytkownik Kei92 dnia Sep 9 2010, 02:16 PM napisał

[indent]Strona[/indent]
  • Wygląd strony: 8/10
  • Tematyka: 10/10
  • Jakość wykonania: 9/10
  • Działy: 10/10 Rozmieszczenie działów: 10/10
  • Ogólna ocena: 10/10[indent]Administracja[/indent]
  • Kompetencja: 10/10
  • Wrażliwość na uwagi użytkownika: -/10[indent]Statystyki[/indent]
  • Użytkownicy: 9/10
  • Unikalnych wejść: 8/10[indent]Dodatkowe uwagi[/indent]Osobiście nie podoba mi się styl którego masz na swojej stronie pewnie dlatego że kojarzy mi się on ze stronami które tworzą osoby zaczynające przygodę z tworzeniem stron. W twoim przypadku styl ładnie się komponuje gdyż umiesz zachować estetykę w treści.
    W pierwszej kolejności zmienił bym banner. Najlepszy był by na przeźroczystym tle (teraz takie są modne)
    W galerii miniaturki zdjęć rozciągają stronę. Przydało by się tworzyć oddzielne miniaturki. Z tego co wiem serwis imageshack.us generuje miniaturkę przy wysyłaniu zdjęcia na serwer.

Ogólnie strona mi się podoba bo widzę że tworzycie jakąś społeczność a w społeczności nie jest ważne otoczenie tylko kontakt między osobami.

Oceniam kreatywnie!

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych