Skocz do zawartości

PhotoCentrum

6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Blazy

Początkujący

• Użytkownik
  • Pip
  • 13 postów

Napisano 09 September 2010 - 03:18 PM

Drodzy użytkownicy!

Zapraszam Was na moje oficjalne forum PhotoCentrum. Możecie tam chwalić się Swoimi grafikami , zdjęciami oraz krajobrazami. Znajdziecie tam wiele ciekawych działów w których możecie dodawać swoje ulubione fotki. PhotoCentrum ma na myśli umożliwienie Ci wiele atrakcji w miłym towarzystwie. Możesz się chwalić pracami artystycznymi a my Je ocenimy oraz skomentujemy. Tymaczasowo ruszył konkurs na najaktywaniejszego uczestnika forum. Mam bardzo ciekawe nagrody! Więc nie czekaj i poprostu się zarejestruj Klikając TUTAJ! i chwal się swoimi pracami. Co miesiąc będziemy wynagradzać najlepsze prace artystyczne.

Adres PhotoCentrum.com

Zapraszamy

Uwagi:
Forum jest nowe więc tak bardzo dużo na Nim się nie znajduję ale owszem logo też będzie dopiero gotowe więc proszę Was o nie ocenianie loga. Skórka myślę że dobra . Zapraszam do rejestrowania! Poszukujemy również admina 3 moderatorów oraz 2 grafików. Kody sa podane w dziale Poszukiwani Partnerzy.

Jeszcze raz wszystkich SERDECZNIE ZAPRASZAM! :) W razie jakichkolwiek pytań proszę poniżej pisać...
Wszystko o privach Metin2 na naszym ForumWEJDź NA FORUM<- KLIKNIJ. Moj nick Blay

#2 pikawa123

Początkujący

• Użytkownik
  • Pip
  • 156 postów
  • Zainteresowania:Wszystko co jest związane z komputerami

Napisano 10 September 2010 - 07:29 PM

Z góry 0/10. Nie bede sie rejestrował po to by ocenić forum.

www.warhammer40kdow.pl - Polskie forum fanów gry Warhammer 40000 Dawn of War
Zapraszam do ocen mojego forum w tym temacie - Ja oceniłem twój temat, ty oceń w zamian mój

#3 Gonio

WebMaster

• Emerytowany Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 5241 postów

Napisano 11 September 2010 - 11:14 AM

[spoiler]Oceniam Kreatywnie!
[spoiler]Otrzymujesz ostrzeżenie za nieznajomość regulaminu. Dział "Nasze Strony", to nie jest nabijalnia postów. Interesują nas tylko i wyłącznie rozbudowane oceny.

Dołączona grafika

#4 pikawa123

Początkujący

• Użytkownik
  • Pip
  • 156 postów
  • Zainteresowania:Wszystko co jest związane z komputerami

Napisano 11 September 2010 - 12:36 PM

Tylko prosze powiedz mi co ja mam tu ocenić?? Świetny napis że moge wejść na strone dopiero po zalogowaniu na strone?? Jest to tylko zmuszenie kogoś do rejestracji. Ocene bym rozbudował gdybym coś zopbaczył a tak na prawde nie zobaczyłem nic stąd ta sprawiedliwa ocena.
A i prosze nie zarzucaj mi że nie oceniam kreatywnie. Przeczytaj kilka moich innych postów. Na prawde staram się. I tu nie chodzi mi o posty.

Użytkownik pikawa123 edytował ten post 11 September 2010 - 12:44 PM

www.warhammer40kdow.pl - Polskie forum fanów gry Warhammer 40000 Dawn of War
Zapraszam do ocen mojego forum w tym temacie - Ja oceniłem twój temat, ty oceń w zamian mój

#5 IFreelancerzy.pl

Początkujący

• Użytkownik
  • Pip
  • 5 postów

Napisano 11 September 2010 - 01:33 PM

Sorki prawidłowy adres do strony to http://grafika.tk

#6 Ds3

Bywalec

• Użytkownik
  • PipPip
  • 381 postów
  • Zainteresowania:Lasery, optyka, elektronika, RC

Napisano 11 September 2010 - 03:29 PM

Widzę, że chcesz aby ktoś ocenił twoją stronę, a nawet nie potrafisz podać do niej poprawnego linka.
Nazwa strony nawet dobra ;) - jedyna rzecz, która mi się podoba. Brakuje jeszcze nazwy, bo tylko jest grafika.tk proponowałbym dodanie jeszcze czegoś np. grafika.tk - poradniki, download, Photoshop, Gimp itd. bp użytkownicy będą mieć problemy z znalezieniem twojej strony. Logo jest brzydkie - sam napis, jeszcze mało czytelny. Styl ten widziałem już na innym forum, a forum graficzne powinno mieć swój unikany, ładny styl.
Najgłupszą rzeczą jaką zrobiłeś, to wyłączenie forum dla gości. Pamiętaj, że twoje forum to nie jedyne forum graficzne w Polsce, dlatego wolę iść do konkrecji, nie muszę się rejestrować i mam dostęp do większej części forum. Radzę ci to jak najszybciej wyłączyć. Pamiętaj, że botom też utrudniasz życie, a co za tym idzie - mało linków z wyszukiwarek będzie prowadzić do twojego forum.

Ocena:
0/10!

EDIT:
Jeszcze jedna sprawa. Prowadzisz forum graficzne, a prosisz użytkowników o wykonanie loga :) http://www.webmaster...showtopic=53964

ps. mogliby moderatorzy/administratorzy pomyśleć nad dodaniem do regulaminu forum jeszcze jednego pkt. który zabraniałby dodawania "zamkniętych" stron.

Pozdrawiam!

Użytkownik Ds3 edytował ten post 11 September 2010 - 03:58 PM

http://www.izabelpark.pl - Zjeżdżalnie dmuchane, zamki, bungee, trampoliny - Śląsk

#7 Gonio

WebMaster

• Emerytowany Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 5241 postów

Napisano 12 September 2010 - 10:04 AM

Ok, macie rację, strona jest pusta, więc zgodnie z regulaminem, nie wolno jej reklamować-kosz.
Użytkownikowi pikawa zdejmuję ostrzeżenie.
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych